Rodi Mood: Eskişehirspor ile başarılı bir sezon geçirdikten sonra artık sıkıldım buralardan. Şehir hep aynı geliyor. İnsanlar, sokaklar, futbolcular hatta top toplayıcı çocuklara kadar herkes monotanlaştı sanki. Artık gitme vaktim geldi herhalde. Sen ne dersin bu konuda? Alooo, kız kesmeyi bırakta bana bak biraz.
Santos: Ne sıkılması, bırak bu ayakları. Sevgilimden ayrıldım, kötü oluyorum demiyon da.
RM: O da varda, cidden sıkıldım buralardan. Yarın başkanla konuşup istifamı vereceğim.
Santos: Sen ciddisin. İyi hayırlısı olsun. Nereye gideceksin ?
RM: Orasını hiç bilmiyorum. Türkiye'yi avcumun içi gibi öğrendim 4 yılda. Avrupa desen dolaşmadığım ülke kalmadı oyuncu aramak için. Daha farklı heyecanlar istiyorum. Güney Amerika yada Asya sıcak geliyor.
Santos: Asya mı ? Sen yapamazsın asya da , sen bizim oralara git en iyisi; brezilya, arjantin iyi gelir sana.
RM: Olabilir aslında. Ben kalkıyorum daha bavul hazırlıyacağım.
Santos: O zaman yolun açık olsun dostum.
1 Gün sonra...
Rodi Mood: Kızım başkan içeride mi?
Sekreter: Evet, efendim. Haber vereyim mi ?
Rodi Mood: İyi olur.
S: Başkan Bey, Bay Mood dışarıda bekliyor. Sizinle görüşmek istiyormuş.
Başkan: Kızım koskoca teknik adam bekletilir mi?
S: Kusura bakmayın efendim.
S: Buyrun, efendim.
R M: Teşekkür ederim. (Meymenetsiz ya, yine bekletti kapıda)
B: Ooo, tatilde sanıyordum seni Rodi Hocam, geç otur. Ne içersin?
R M: (Kaç yıl oldu hala alışamadım bu adamın sarılmasına :S)Ben böyle iyiyim başkan, sana söyleceklerimi söyleyip hemen çıkmam lazım.
B: Hayırdır inşAllah.
R M: 4 yıldır Eskişehirspor için elimden geleni yaptım. İnanıyorum ki klübü aldığımdan daha öte bir yere taşıdım. Artık misyonumu tamamladığıma inanıyorum. Artık yeni denizlere yelken açmanın zamanı geldi.İstifa mektubum burada, kalın sağlıcakla.
B: Çok ani bir karar bu hocam, ama sen dediğini yaparsın. Yolun açık olsun.
R M: Saol başkan.( Nerdeyse ağlayacak koskoca adam, ıyy şu surata bak )
Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Not: İlk kariyer hikayem hayırlı olsun, eksikler için kusura bakmayın kurguyu sağlamaya çalışıyorum. Hikayeyi bağlıycam az kaldı![]()