Menajerin Günlüğü Bölüm-3: Takımla Tanışma ve İlk İzlenimler
Evet 32.000 kişilik bir stad için 22.000 kombine satılması hiç de fena değil. Boş tribünlere oynamayı kim isterEvet arkadaşlar Southampton özellikle alt yapısıyla öne çıkan bir takım, tesisler çok iyi durumda bu durumu kullanmamız gerekiyor. Alt yapıya çok önem vereceğiz. Medya ligi 12. sırada bitireceğimizi ön görmüş çok daha iyisini yapabiliriz. Sıra geldi yönetimle görüşmeye;
Bütçemiz oldukça iyi, bu parayı 48 ay vadeli transferler yaparak daha da iyi kullanabiliriz. Unutmayın 48 ay vadeli transferlerde verdiğiniz peşinat + kalan kısmın dörtte biri kasanızdan gider. Tabi önünüzdeki yılları da bağlamış olursunuz o ayrı konu. Yönetim bizden orta sıralarda yer almamızı istiyor. Benim amacım ise alt yapıdan oyuncular yetiştirerek yüksek meblağlara Chelsea, M.City gibi kulüplere satmak. Tabi gelecek paralarla yeni yetenekler bulup onları geliştirmek. Ama ilk sezonda başarıyı yakalamalıyız ki kulübün itibarını artırıp ilerleyen sezonlarda önemli oyuncuları da çekebilelim. Yani kafamda tecrübeli oyuncularla gençleri kaynaştırıp avrupa kupalarında oynayan bir takım yaratmak var.
Sıra geldi asistan menejerimizle tanışmaya. Bence bir asistan menejerde olması gereken en önemli özellikler Adam Yönetimi, Disiplin, Potansiyel ve Yetenek Değerlendirme. Bu arkadaşta bunlardan eser yok, bu nedenle ilk işim kendisini kovmak oldu ama ne yazıkki yüksek tazminat nedeniyle yönetim buna izin vermedi. En azından bu sene bu arkadaşla çalışmaya mecburuz!

Evet arkadaşlar Southampton özellikle alt yapısıyla öne çıkan bir takım, tesisler çok iyi durumda bu durumu kullanmamız gerekiyor. Alt yapıya çok önem vereceğiz. Medya ligi 12. sırada bitireceğimizi ön görmüş çok daha iyisini yapabiliriz. Sıra geldi yönetimle görüşmeye;