1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: #diren Fm 2013 (4-4-2)

Hybrid View

kardeş senin tattiği deniyemedim çünkü taktik klasörünün içine atınca ve taktik böülümüne girmeye çalışınca oyundan atıyor sorun ne olabilir

Last edited by 20_kral_20 : 21.Temmuz.2013 at 12:38

Quote Originally Posted by 20_kral_20 View Post
    kardeş senin tattiği deniyemedim çünkü taktik klasörünün içine atınca ve taktik böülümüne girmeye çalışınca oyundan atıyor sorun ne olabilir

Aynı hatayı bendede verdi.Steamden dosyaları kontrol ettim ama 13.3.3 sürümüyle hata verdi.

Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Aynı hatayı bendede verdi.Steamden dosyaları kontrol ettim ama 13.3.3 sürümüyle hata verdi.
    Arkadaslar sorunun sebebini bilmiyorum gerçekten ama şimdi bi araştırıp dönüş yapicam.

Antrenman konusunu yazmıştım yukarıda olması lazım. Ek bilgi istiyorsanız belirtin ona göre cevaplayım.

Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
    Arkadaslar sorunun sebebini bilmiyorum gerçekten ama şimdi bi araştırıp dönüş yapicam.

Antrenman konusunu yazmıştım yukarıda olması lazım. Ek bilgi istiyorsanız belirtin ona göre cevaplayım.
    senin versiyonun kaç bide oyun orjinal mi korsan mı resime göre yapmaya çalıştım şu ana kadar iyi gibi resimlerde gözükmeyen ayarlar varsa paylaşırmısın
    Last edited by 20_kral_20 : 21.Temmuz.2013 at 18:08

Mesaj Yetkileri