Halil hocaya rağmen favorim Swansea. Çağrı çok iyi gidiyorsun. Başarılarının sürekli olsun inşallah
Bu arada Alex Pozuelo'nun profilini atarmısın. 12'den beri takip ettiğim bir oyuncu yanlıs hatırlamıyorsam Betis'te oynuyordu geçen sezon
![]()
Halil hocaya rağmen favorim Swansea. Çağrı çok iyi gidiyorsun. Başarılarının sürekli olsun inşallah
Bu arada Alex Pozuelo'nun profilini atarmısın. 12'den beri takip ettiğim bir oyuncu yanlıs hatırlamıyorsam Betis'te oynuyordu geçen sezon
![]()
swansea inanılmazsın bu kadar da beklemiyodum getir bu kupayı bize
Teşekkür ediyorum bir yerden elenmem gerekiyodu ama capitol kupasını almak istedim nedense en azından kupayla sezonu kapatmak istedim yarı finalede çıktım oradaSeneye avrupadada devam ederiz
İnşallah gelecek az kaldı bu sezonu bir kupayla kapatmak istiyorum kesinlikle
Teşekkür ederim inşallah daim olacak başarılarımız birazdanda profili atarım![]()
Halil Çağrı helal olsuneren sende kötü değilsin ama onlar extra işler yapmış
![]()
eren ortasahaya güçlü fizikli bir adam bulman lazım guilavogui,kondogbia falan bak istersen
pilot kulüp anlaşması yapınca sezon içinde istediğin zaman oyuncu kiralayıp çağırabiliyor musun?
Menejerler Kendi İşini Yapsın !!!
Kulüp Yöentimimiz SKy Sport 'a canlı bağlanarak , Menajerimiz Halil Karabulut'a ağır ithamlarda
bulunan Herve Renard'ın yaptığı açıklamaları esefle kınayarak , talihsiz açıklamalar olarak değerlendirdi ,
iki kulübün yönetim'in yapmış olduğu anlaşma ne Herve Renard 'ın ne de başka bir menajerin haddine değildir , kulüpler hakkında ki kararları sadece o kulübü yöneten , yöneticeler alır , Sayın Renard umarım bundan bir ders çıkarır , kendi başarısızlığını , Sayın Halil Karabulut'a bağlamaz ve bu tür şuursuz açıklamalardan kaçınır .
![]()
orda da Türkiye'deki gibi yönetici kavgaları var mıymış
![]()
Taraftarlar birliği kavgalar hakkında bir basın açıklaması yapacağını duyurdu.
keşke Türkiye'de de böyle bir birlik olsa ve rest çekebilse![]()