Bana biraz zaman gerekli dostum. Zamanla büyük başarılara imza atacağımı ve yıldız getireceğimi söylüyorum. Tek forvetli taktik ile iyi paslaşıyoruz bu yüzden bu taktiğe dönüp öyle başarı sağlayacağıma inanıyorum. Bu sene ligden kopuk olabiliriz fakat Türkiye kupasında finale kadar çıkacağıma inanıyorum. Ben buna inanıyorum dostum ve bu sene bir kupa ile kapatacağımı Galatasaray maçlarında göstere göstere belli ediyorum!

17.Hafta

18.Hafta

19.Hafta

20.Hafta

21.Hafta

1.Maç

2.Maç

3.Maç

4.Maç

5.Maç

6.Maç

Gruptaki son durum

Türkiye kupasında iddialı olduğumu söylemiştim değil mi Tayfur ? Galatasaray varken 1. çıkamacağımızı iddia eden medya neredeydi acaba ? Galatasaray karşı pasif bir futbol sergileyip yeniliriz diyenlere inat nağmağlup çıkıyoruz gruptan ve hedefimizi koruyarak bu sene şampiyon olarak devam edeceğimizi iddia ediyorum. Varımızı yoğumuzu herşeyimizi feda ederek bu sene Türkiye kupası bize gelecek!

Yarı final eşleşmesi

Fenerbahçe ile yarı finalde karşılaştık ve bizi eleyeceklerini düşünüyorlar fakat hesap etmediği birşey var oda maç saha dışında değil içinde oynanır. Biz Fenerbahçeye saygı duyarak sahaya çıkıp son ana son dakikaya kadar mücadele edip oynayacağımızı belirtmek isterim. Bu maçlarda koşmayacak adam cimri gibi oynayan adamlara yerimiz yok! Herkes paslaşarak oynamalı ve kendinden önce takım arkadaşı hatta takımın menfaatını düşünmek zorunda olduğunu bilmel ve söylemek isterim ki bu maçlarda elenirsek işler değişir!

Transfer

Birçok yabancı oyuncumuzu satacağımı söyledik fakat bazılarına teklif gelmedi. Teklif gelmeyince bizde kiralama veya takas yoluna gittik. Takas yöntemiyle Henrique ile Alanzinhoyu verdik. Üstlerine para vererek Türk oyuncular aldık. Henrique'yi İsmail ile takas ederek sol bek sorununu çözdük. Alanzinho ile Orhan Gülle'yi takas ederek Defansif Orta saha sorununu çözerek Veysel Sarı'yı sağ beke kaydırdık. Janko ile Cech kiralayarak bir sene oynasınlar dedik ve Bamba'yı satarak çok iyi bir gelir elde ettik. Bu geliri önümüzdeki sene transferinde kullanacağız inşallah.