Yönetim güzel bir bütçe ayırdı bize. 48 ay vadeyle, genç oyunculara yöneleceğiz.
Tamamı 48 ay taksitle 28.000.000 € ya aldık. Geleceğimiz bu gencin ellerinde.
Tamamı 48 ay taksitle 10.000.000 € + 50 lig golünde 5.000.000 € olmak üzere 15.000.000 € mal oldu.
Tamamı 48 ay taksitle 9.500.000 € ya aldık. Gelecekte kalemizi gole kapatacağına inanıyoruz.
Geçen sezon satın alma opsiyonuyla kiralamıştık. Aldığımız verimden ötürü tamamı 48 ay taksitle 3.000.000 € ya bonservisini aldık.
Transferler gayet yerinde üst lig ve avrupa süper zaten tebrik ederim kolay değil 2yenilgiyle şampiyon olmak başarılarının devamını dilerim
Öğretmen gibi oldu son kısım ama olsun![]()
Transferler baya iyiGeleceğin emin ellerde.
40.000+ oyuncu var database de, kapsamlı bir araştırma 1-2 saatimi alıyor.![]()
Benim gözlemciler çalışıyor mu yoksa yan gelip yatıp kulübün parasını mı yiyorlar diye kontrol ediyim dedim, bir baktım bu eleman gözlemcilerimden birinin raporlarında saklanıyor.Bonservis ödemeden hemen kadromuza kattık.
Öncelikle başarılar herşeyden önce avrupa çok iyi olmuş..fakat seni biraz eleştireceğim bro gençlee çok fahiş fiyatlar vermişsin sana o paralara premier ligi bile sallayacak kadro kurabilirdik
1.Hafta
Bir avans verdik yine olmadıİyi bir bağlangıç yaptık bozmamak dileğiyle..
Rölanti taktiği var hazırda![]()
2.lik zor değil gibi.![]()
Gruptan çıkarsın gibi PSVyi eledeğine göre![]()
keşke karpaty yerine daha güçlü takım olsaymış ne kadar güçlü o kadar karıştırırdı gubu muhtemelen herkes yenecek karpatyi takılan direk bavulu hazırlar
Kolay gelsin, ben seni şu kadarcık tanıyorsam o gruptan 1. olarak çıkarsın, ahanda buraya yazıyorum![]()
elenseydin pis koyardı ki yine geçmişsin (: Bu gruptan çıkarsın heralde
Bu gruptan çıkmak basit![]()
Maçlar çok iyi,lyon maçı şahane.![]()
abi sen bu lige çok geliyosun avrupada bile rüzgar estiriyorsun
En zevkli kariyer alt ligde iken Avrupa'da mücadele etmek bu arada genç stoper zelazny harika ötesi , ona korner taktiği yaparsan her sezon ortalama 8-10 gol atar