1.maç mağlubiyet
2.maç mağlubiyet
3.maç mağlubiyet
Ne yazıkki böyle düşünüyorum![]()
1.maç mağlubiyet
2.maç mağlubiyet
3.maç mağlubiyet
Ne yazıkki böyle düşünüyorum![]()
1.maç galibiyet
2.maç galibiyet
3.maç yenilgi
Arkadaslar site acilmiyordu geceden beri simdi disardayim 6 gibi insallah maclari koyucam
Evet tekrardan maçlarla tam gaz devam ediyoruz öncellikle çıkan aksaklıklardan dolayı herkesten özür dilerim
Aslında sonuçlar pekte iyi değil taktik ısrarcı davranıyoruz ufak değişikler yapıyoruz ama takım uyum sağlamıyor taktiğe bi türlü gol yollarındada en iyi oyunculara sahibimiz ileridede etkin değiliz inşallah gittikçe düzeliriz
Oynanan oyundan bu maçta memnundum güzel oynadık verilerdende anlaşılabilir ama nedense bizde çok gol attılar ve kazandılar
Zor bi deplasman oldu bu deplasman bizi bu kadar zorladıysa vay halimize
Bir şut attık koca 90 dakika Chelsea sildi bizi sahadan böyle giderse kovuluruz
Oluşan Puan Durumu
1-bucklubisey 10 puan
2-Juan Diaz 8 puan
3-reys111 4 puan
4-kaanb 4 puan
5-wladcas 2 puan
6-Umut Arda 2 puan
7-Laz61g 4 puan
8-Marco Reus 2 puan
9-BurcKes01 2 puan
Not arkadaşlar sıralamaya takılmayın
Last edited by Mustafa Diler : 25.Temmuz.2013 at 15:12
Evet çok kötü sonuçlar almaya devam ediyoruz önümüzdeki 3 maç dahada sakat maçlar
City ligde 2.sırada son maçında West Brom. 3-0 yenmiş
West Brom 10.sırada son maçta Citye yenilmiş 3-0
Liverpool ise 6.sırada son maçta Newcastle ile 0-0 berabere kalmış
Allah yar yar yardımcımız olsun sakat maçlar
Hocam öncelikle ismimi düzeltsen resy111 yazmıssın![]()
1.maç berabere
2.maç mağlubiyet
3.maç galibiyet
Mağlubiyet
Beraberlik
Mağlubiyet
mağlubiyet
galibiyet
mağlubiyet
Mağlubiyet-Mağlubiyet-Mağlubiyet
Bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin nette belgelerimden eski sürümü geri yükle yazıo oradada hiçbirşey çıkmıyor çözümü var mı bunun yedek save hepsi böle yapıyor
Olay ise şöle gerçekleşti elektrikler gitti pil kötü olduğundan oyunu kaydettim laptopu kapattım elektrik geldiğinde pil bitmişti açtığımda oyun açılmadı umarım kimse artniyet aramaz![]()
Eğer çözümü yoksada 1.olan arkadaşıma ulaşıcam ama umarım devam ederiz
Okuduğum kadarıyla arkadaşlar kurtarılamaz herşeyi yaptım ama olmuyor bucklubisey arkadaşıma özel mesaj attım kazanan o oldu yeni bir takımla yine aynı sistemle yeni bi kariyer ile sürdürücem bugün yarın açılır kariyerim takip eden herkese teşekkür ederim çok sağolun en yakın sürede görüşmek üzerebu arada takım önerisi olan varsa paylaşabilir konu kilit yiyene kadar
takip edicem
![]()