Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 270 sonuç

Konu: Şimdi Onlar Düşünsün ! / Hull City Premier Ligte

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Default Şimdi Onlar Düşünsün ! / Hull City Premier Ligte

Eskişehirspor kulübünün yaptığı açıklamaya göre yeni menajerleri Çağrı Korkmazgöz ile 1 yıllığına anlaştılar. Gidişata göre kendisi ile yeniden masaya oturma planı yapacak olan Eskişehirspor yönetiminin bu enteresan teknik adam değişikliği ise gizemini koruyor. Sizler için Çağrı Korkmazgöz'ü araştırdık ve ulaştığımız bir iki bilgi ise şunlar;

1- Paşabahçe Spor Kulübü - Kaleci
    2-Mezitlispor Kulübü - Kaleci
    3-Tedaşspor Kulübü-Kaleci

Toplam 13 yıl top koşturmuş olan Çağrı K. şimdi ise menajerlik için kolları sıvamış durumda.

Dış Basından İngilizce açıklama ;

Eskişehirspor'a göbek bağı ile bağlı olan taraftarlarımız

Yeni teknik adamlarını karşılamaya gelen taraftar grubumuz

Not : Editörden birkaç değişiklik yaptım,bunlar ise şunlardır.

1-Güvenilir bir siteyi baz alarak Türkiyede gerçekleşen transferleri yaptım.
    2-Her yıl düşen yabancı kontenjanına bir formül geliştirdim ve Ab statüsünde oynama olayını ekledim.
    3-Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yeni teknik adamlarını ekledim.
    4-Çıkan-Düşen takımları ayarladım.

Kuralları okudum ve kabul ediyorum http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128
    Last edited by webcagri : 25.Temmuz.2013 at 05:14

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Eskişehirde gündem transfer

Aldo Duscher Eskişehirspor'da ! Kendisini 1 yıllığına Eskişehirsporlu yapan sözleşmeye imza atan Duscher kariyerinin büyük bir kısmını La Liga'da geçirmiş olup, emeklilik yıllarını ise Türkiye'de geçirecektir. Yıllık 205.000 € alacak olan Duscher kendisini halen çok zinde hissettiğini açıkladı.

Okan Derici Eskişehirspor'da ! Galatasaraydan 1 yıllığına kiralanan genç oyuncu, Eskişehirspor'a katılmaktan mutlu olduğunu bildirdi.

Alessandro Noselli Eskişehirspor'da ! Bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattığımız 32'lik yıldız, yarın Eskişehir'e gelerek sağlık kontrolünün ardından kendisini 1 yıllık Eskişehirsporlu yapacak olan sözleşmeyi imzalayacak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar Hocam

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Kadro derinliğinden ve yetersiz transfer bütçesinden yakınan yeni menajer, sağ açık mevkiisi için Allione'ı düşünüyor. Yönetim ile yaptığı görüşmede maddi kaynak sağlanması gerektiğinin altını çizen yeni menajer aldığı red cevabı ile şoke olurken, kendisine yeni bir yol haritası çizip kadrodaki bazı yıldız oyuncuları satılığa çıkartma kararı aldı. Şuan için kafasında net bir karar olmayan yeni hocanın, kararını en kısa sürede vereceği belirtiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Başarılar Hocam
    eyvallah dostum sağolasın

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bir Eskişehirli ve fanatik bir Eskişehirspor lu olarak başarılar dilerim, Eskişehirspor için her türlü yardıma açığım.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bir Eskişehirli ve fanatik bir Eskişehirspor lu olarak başarılar dilerim, Eskişehirspor için her türlü yardıma açığım.
    Arjantinden bonservisi elinde olan yetenekli oyuncuları gönderebilirsin hocam mesela

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Eskişehirspor'da Yaprak Dökümü

Bu sezon hem lig hem de Uefa Avrupa Liginde mücadele edecek olan Eskişehirspor'da mali kaynak sıkıntısı üzerine arayışa giren hoca, çareyi takımın yıldız isimlerinden olan Dede'yi satmakta buldu. Hem bonservisi hem de yıllık aldığı maaşı yüksek olan Dede'nin gideri de vardı. Satılık listesine konuldu ve devreye Corinthians girdi. 1,600,000 € teklif edilen Dede, büyük ihtimalle önümüzdeki sezon aramızda olmayacak. Herşey için teşekkürler, yolun açık olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar. Es-es iyidir yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılar. Es-es iyidir yaa
    Fena sayılmaz, bir iki seneye toparlanır takım inşallah. Teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

başarılar çok dengeli bir takım bu eskisehir bir bakarsın lider belli olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by xRa View Post
    başarılar çok dengeli bir takım bu eskisehir bir bakarsın lider belli olmaz
    İlk defa yönetiyorum Eskişehir'i, ilk sezon için liderlikte gözüm yok, Avrupada madara ederler bizi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    İlk defa yönetiyorum Eskişehir'i, ilk sezon için liderlikte gözüm yok, Avrupada madara ederler bizi
    iyi Para alırsın ama

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Uefa Avrupa Ligi Ön Eleme İlk Maçı

Oyunun hakimiyeti elimizde olmasına rağmen, rakip kaleciyi pek zorlayamadık. İsabetli şut konusunda çok kötüydük. Fakat takım savunması olarak sezonun ilk resmi maçı olmasına rağmen memnunum. Oyuncularımın kondisyonları istenilen seviyeye ulaştığı vakit, daha güzel şeyler ortaya çıkacak gibi. Bu takıma kaliteli bir santrafor lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler

iyi Para alırsın ama
    Transferlerden idarelik bütçe çıkartmayı yeğlerim madara olmaktansa Haşlarlar bizi haşlarlar

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

quintero yokmu oyunda geçen sene fırtınaydı

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

quintero yokmu oyunda geçen sene fırtınaydı
    Çıkmadı bende valla. Database'de büyük halbuki

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

sanogo'yu kirala olmazsa mustafa pektemek'e bir göz at

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar kardeşim.Dede'yi satman olmamış ilk sezon götürürdü kadroyu bozmana gerek yok.
    3.Sezon kadrom;

*Caballero ve Taglificiano yedek takımda.Form kazanmaları için Karabükspor'a kiralık yollamıştım.

Taktik olarak 4-2-3-1 oynatmalısın.4-5-1 olmaz bu takıma sağlam

Bir sorunun olursa bana ulaşabilirsin.
    Steam id : wladcass oradan da rahatlıkla istediğin zaman ulaş burada pek aktif olamıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ab kriteri gelmişse umarım uzun soluklu olur başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

AB kriteri kariyeri baya bi rahatlatır , gençlere yönelmeni öneririm hocam..

Bu arada başarılar diliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

1. Quote Originally Posted by wladcas View Post
      Başarılar kardeşim.Dede'yi satman olmamış ilk sezon götürürdü kadroyu bozmana gerek yok.
    2. 3.Sezon kadrom;
    3. *Caballero ve Taglificiano yedek takımda.Form kazanmaları için Karabükspor'a kiralık yollamıştım.
    4. Taktik olarak 4-2-3-1 oynatmalısın.4-5-1 olmaz bu takıma sağlam
    5. Bir sorunun olursa bana ulaşabilirsin.
    6. Steam id : wladcass oradan da rahatlıkla istediğin zaman ulaş burada pek aktif olamıyorum.
    Bu detaylı bilgilendirmen için teşekkür ederim, takımı pek fazla tanımıyorum. Dede'yi satmam bir hata gibi gözükse de ilerleyen yaşından ve takımdan aldığı maaştan dolayı satayım dedim 90.000 € transfer bütçesi verdiler başlangıçta, şimdi 100.000€ oldu Adamlar cimri abi
  24. Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Ab kriteri gelmişse umarım uzun soluklu olur başarılar

Seri ilerleyemeyebilirim fakat uzun soluklu olmasını ben de arzu ediyorum. Eskişehir ile sabit kalmayı düşünmüyorum çünkü. Birer birer basamakları tırmanasım var Teşekkür ediyorum hocam sağolasın

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
AB kriteri kariyeri baya bi rahatlatır , gençlere yönelmeni öneririm hocam..

Bu arada başarılar diliyorum..
Aynen öyle valla, yoksa Gençlerbirliği kariyerim vardı, 4.sezonda baydı iyice yabancı kontenjan sorunundan dolayı, keyif vermedi pek. O oyunu kapattım, yeni oyun açmışken yayınlayayım bari dedim. Bu tip Anadolu takımlarını aldığım zaman takımı genç oyuncularla doldurmayı seviyorum, kendilerini geliştirmeleri için fırsat sunuyorum. Değerlendirebilen olursa da satıyorum iyi fiyatlara. Fakat bu ilk sezon için biraz zor. Genç yetenekleri alabilmem için en azından 400-500bin € arası transfer bütçem olmalı

Nesil
    2012

Başarılar ,

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Uefa Avrupa Ligi Rövanş Karşılaşması

Uefa Avrupa Ligindeki temsilcimiz Eskişehirspor, güle oynaya galip geldi. İlk karşılaşmanın tutukluğunu üzerinden atan ekibimiz, Necati Ateş'in önderliğinde galip geldi. Yeni transferlerimizden olan Noselli ise ilk golünü kaydetti.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar ,
    Teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Rakip Hırvat Osijek

Temsilcimizin Uefadaki rakibi olan Osijek, Hırvatistan Liginde mücadele ediyor. Maçlarını 19,500 kişilik Gradski Vrt Arenada oynayan Osijek, Eskişehirspor'u eleyip, Uefa Avrupa Liginde gruplara kalma planı yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ve Es-Es Bombayı Patlattı !

Forvet mevkiisi için arayış içerisinde olan Eskişehirspor, uzun zamandır takipte olduğu Alberto Bueno'da buldu. Real Madrid alt yapısından yetişen Alberto Bueno, son vuruşlardaki tekniği ve süratiyle tanınıyor. Geçtiğimiz sezon Valladolid forması giyen İspanyol golcünün bonservisi alınamasa da kendisini bir yıllığına Eskişehirsporlu yaptık.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Necati Attıkça, Es-Es kazanıyor.

Uefada yoluna emin adımlarla devam eden temsilcimiz, tur için çok büyük bir avantajla ülkemize dönüyor.

Tur Bizim Oldu

Last edited by webcagri : 25.Temmuz.2013 at 17:53

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

AYDIN YILMAZ ESKİŞEHİRSPORDA!

Hem sağ hem de sol açık mevkisinde görev alabilen Aydın Yılmaz, takımdaki rekabeti arttıracak gibi gözüküyor. Sol açık için Erkan Zengin ile sağ açık için ise Necati Ateş ile forma savaşı verecek olan oyuncu, 1 yıllığına 60.000 € bedelle Galatasaray'dan kiralandığını Eskişehirspor yönetimi borsaya bildirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Sezonu Açtık, Stsl 1.maç

• Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri