Anket Sonuçlarını Görüntüle: PSV bu sezon ligde ne yapar?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Şampiyon olur

12 85.71%
  • 2-4 arasında olur

2 14.29%
  • 5-8 arasında olup Avrupa için play-off oynar

0 0%
  • İlk 8'e giremez

0 0%
1 ile 30 arası toplam 290 sonuç

Konu: Çift Kupalı PSV'de Rota Avrupa l PSV Eindhoven l 2. Sezon

Hybrid View

Toivonen'e oyun başında 15 MN ye PSg ve Tottenham'dan teklif geliyo dicektimki satmışsın başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Depay ve Bakkaliye ağır firsatci çalıştır ve Matavs Ola özel ders versin tüm kupa veya kolay maçlarda oynat kısacası ilk sezon böyle antrenman yaptırıp 15 mac oynatirsan dünya yıldızı olurlar
    Depay'i oynatiyorum ama ders verdirmiyordum eve dönünce onu da ayarlarim. Bakkaliyi hic gormedim belki yedek kadrodadir

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    nasıl bir başlangıç fikstürüdür o schalkeyi elemen çok iyi olmuş şl de ise zor grup gelmiş dikkat et celtic e geçlimeyelim bu oyunda boş takım değil celtic
    Feyenoord haricindeki bütün güçlü ekiplerle yaptik onumuz acildi 2.torbada olmamıza rağmen boyle bi grup geldi iyi asilmamiz lazim

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Geç oldu ama başarılar Oyunda en beğendiğim oyuncular hep PSV, Ajax ve Celticte oynuyor. Çok iyi kadroları var gerçekten
    Gec olsun guc olmasin tesekkurler Benim de PSV'ye ayrı bir sempatim var gerçi onlar bizi yendi Kadıköy'de ama )

Quote Originally Posted by BurcKes01 View Post
    Toivonen'e oyun başında 15 MN ye PSg ve Tottenham'dan teklif geliyo dicektimki satmışsın başarılar
    Kendisi gitmek istedi bizde zorla tutmak istemedik gönderdik o parayla transferlerimizi yaptik

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Zor maçları atlatmıssın önün acık.
    Aynen oyle hocam onumuz bayagi acildi

Mesaj Yetkileri