-
02.Ağustos.2013, 01:57
Maidenhead United'ın koltuğuna geçmeden önceki hikayemizi anlatacak olursak.
Anıl Gündüz futbolu çok sevdiğinden antrenör olmak istiyordu fakat cebinde kuruşu dahi yoktu akıl danışacak kimseside kafayı iyice bozduğundan ORİGİNAL 1303 BETTLE WOSWOS'unu satarak almanyaya gider. Burada antrenörlük belgelerini alırken adeta peynir-ekmeğe talim eder yokluktan, futbol aşkından
zor bela hertürlü kursları en üst düzey puanla bitirip özlemle beklediği antrenörlük belgesini alıp ülkesi Türkiyeye geri döner. Evimde sıcak kahvemi içerken içinden bir ses "Lan olum anıl 6 aydır lisans alıcam dedin kuru ekmek yedin şimdi sefa sürme zamanı değil biran önce yeni mourinho olmak için bir kulüpte ilk adımını atman gerek" içinden bunları geçiriyordum fakat ne yapacağımıda bilmiyordum. Türkiyede bölgesel amatör ligde yada 3.ligde bi takımda menajer olarak başlasam sezon bitmeden ipimi çekeceklerini beklentilerin sezonluk olması yüzünden türkiyede herhangi bir takımla işe başlamakta son derece tereddütlüydüm.
Benim futbolun planlanarak, projelerle uzun vadeli hedefleri olan bir futbol anlayışı olan bir ülkeye gitmem gerektiğini anlamıştım fakat yine para yoktu anamın yanına gittim yastık altından çıkardığı burma bilezikleri bana vererek "oğlum git hayallerini gerçekleştir"
demesiyle ingiltereye gitmeye karar verdim.
İngiltereye gittiğimde eski arkadaşım Chelmsford forması giyen Ömer Rızanın yanına gittim. Hikayemi, ve yapmak istediklerimi, planlarımı onada açtım. Ömer rıza çok heyecanlıydı hayatında ilk defa birşey için bu kadar fedekarlık eden ve hedeflerini gerçekleştirmek için gecesini gündünüze katacak birisini görmediğini bana anlattı, çok duygulanmıştı. Gece balkonda tavla atarken bana "Sana yardım edeceğim, ingilterede tanınan bir futbolcuyum sonuçta" diyince oldukça heyecanlanmış ve buraya gelmemin doğru bir karar olduğuna inanmaya başlamıştım.
Ömer rıza sabah 6 da beni ayağa dikti kahvaltı bile yaptırmadı. Apar topar üstümü giydim çorabımı bile ters giymişim az gittik uz gittik dere tepe düz gittik. Arabayı kullanan ömere "oğlum nereye gidiyoruz" bişi söylesene sabahın köründe kaldırdın beni. Bana "hayallerinin başlangıcına" gidiyoruz kardeşim dedi. Şaşırmıştım.
Burası neresi dediğimde bana kardeşim burası Berkshire bölgesinin Maidenhead şehri seni birisiyle tanıştıracağım. Bir futbol sahasına geldik ufak bir stad gibiydi.

Ömer beni Maidenhead United başkanı Peter Griffin ile tanıştırdı. Peter Griffin bana ömer beni gece geç saatlerde aradı ve seni anlattı, hedeflerini anlattı ben çok etkilendim seni tanımak istedim. Uzunca bir süre konuştuk hikayemi birde benim ağzımdan dinledi.
Konuşmamızın sonunda bak burası ufak bir yer fakat Maidenhead United 1870 yılında kurulmuş köklü bir kulüp. Senin hedeflerini ve varmak istediğin yolu görünce sana bir iş teklifi yapmaya karar verdim.
Peter Griffin bana , Üzerinde hiçbir baskı olmadan maidenhead united kulübünü çalıştırmaya ne dersin zaten kulübün şartları şuanda küme düşmemek üzere kurulmuş amatör sayılabilicek bir kulüp hertürlü zorlukta arkanda olacağıma söz veriyorum.
Hiç tereddüt etmeden kabul ettim teklifi çünkü peter griffin bana çok samimi gelmişti ömerede güveniyordum beni güvenilemeyecek insanlarla yola koymayacağından emindim.
Konuşmamız sona yaklaşırken peter griffin gel akşam bizim evde seni misafir edelim daha detaylı olarak konuşalım ömerde gelsin akşam yemeği yiyelim. Tamam olur dedim biraz kulüp binasını antrenman tesislerini gezdikten sonra ben, ömer, peter'ın evine gittik.

yukarıdaki ev Peter'ın evi gerçekten hayran kaldım, çok şirin bir evdi. Çok lezzzetli bir akşam yemeği yedik.
Peter sabah 7'te bizi kaldırdı gözümü açamıyordum. Gerçekten çok yorulmuştum hava değişikliği.

Peter'ın eşi kahvaltıyı falan çoktan hazırlamış güzele kahvaltımızı ettik kulüp binasına geçip 10 yıllık uzun sözleşmemizi imzaladık.
Peter Griffin sözleşmeyi imzaladıktan sonraki sözü şu oldu.
"Ben buradayken sen hep Maidenhead United kulübünün menajeri olacaksın"
ve başarıya ulaşacağımızdan eminim. ilk sezon ülkemizi tanı futbolumuza alış ve sonra katmak istediklerini Maidenhead'a katman için çabalayacağından eminim.
Last edited by sowkay : 02.Ağustos.2013 at 12:14
Mesaj Yetkileri