Originally Posted by
RodiMood
Az da olsa gerçekçilik payı var , normalde de Everton genç yetenek aramak için FM'i de kullanıyor 

Originally Posted by
wladcas
Otel güzelmiş.Everton'da her zaman üst sıralarda olacağını düşünüyorum.İstersen Fellaini ve Baines'i satıp para da kazanabilirsin.Solda Oviedo kapatmaya çalışır boşluğu,orta sahaya ise yine bir savaşçı alırsın çok daha ucuza.Yerlerini dolduramaz ama oyuncuları büyük kulüpler isteyeceği için elde tutman zor.
Bakalım elde tutmaya çalışacağım
Devam Ediyor...
Odama çıktım. Yatağa uzanır uzanmaz uykuya dalmışım ne kadar yorulduysam artık. Zaman geçtikten sonra kapının çalınmasıyla uyandım. Kapıyı açtım. Oyunum ve bilgisayarım gelmişti. Hemen kurup başına geçeceğim Everton takımını seçtim. Oyunu iyice bir kurcaladıktan sonra personeller bölümünü gördüm. Bir yandan da internetim açıktı. Personelleri tek tek internette inceledikten sonra kararımı verdim. Bu personellerle iyi iş çıkaramazım. Bu konuyu başkanla konuşmam lazım. Kapıdaki adamlara seslendim.
-Hey orada mısınız?
-Ne vardı efendim.
-Beni hemen başkana götürün.
-Peki efendim.
Tesislere gelmiştim. Çok acele ediyordum ne de olsa önümde iki hafta vardı. Daha yapılacak çok iş var.
-Başkanım
-Efendim
-Sizle bir şey görüşeceğim. Ben personelleri araştırdım ve bunlarla çalışamam. Kendi personellerimi seçeceğim.
-Bizim için problem değil başarılı olduktan sonra. Bu arada hazır buraya gelmişken sözleşmeyi imzalayalım.
Everton kulübü yeni teknik patronunu kamu oyuna duyurdu. Yeni teknik adamla 1 yıl sözleşme imzalandı.
Everton hakkında kısa bilgiler
Tesisler
Kontratı imzalamıştık artık. Şimdi otele dönme vakti.