Anket Sonuçlarını Görüntüle: Liam'ın takıma etkisi ne olur?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Şampiyonluğa alıştı bu adam (Şampiyonluk)

1 11.11%
  • Liam ne yapar ne eder terfiyi alır (Üst Lige Terfi)

6 66.67%
  • İlk sene pek bir etki yapamaz (Üst Sıralar/Orta Sıralar)

1 11.11%
  • Bododaki şansı tutmaz kesinlikle kümeye oynar (Düşme Potası/Alt Sıralar)

1 11.11%
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Başkana Borcu Olan Takım | Bolton Wanderers | 1.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Umarım bu diğerlerine göre daha uzun soluklu olur

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Umarım bu diğerlerine göre daha uzun soluklu olur
    Akhisar sarmamıştı bodo ise belkide bu seneki en zevkli kariyerimdi kuzenim sağolsun bu sefer yapamaz hiçbişey fmrteyi pcden kaldırdım c-r-a-c-klisini bulamaz o zaten

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Takımımla ilk antremanıma çıkmadan önceki akşam bodo başkanı Roald Kristoffersen aradı tebrik ettiğini bodonun kapılarının bana her zaman açık olduğunu söyledi teşekkür ettim biraz sohbet ettikten sonra telefonu kapattım aklıma Cersei gelmişti ne yapıyordu acaba arada bir arayıp küfür etmesine alışmıştım ama ne yaptığını bilmiyordum.Özlemiştim aslındada beni takımdan kovdurmaya çalışmasını saymazsak güzel bir ilişkimiz vardı.İngilterede birini bulamazsam mutlaka onu aramalıydım.
    Neyse ertesi sabah ilk antremanıma çıktım takımda özellikle gözüme çarpan çok gereksiz bir futbolcu vardı piyasa değeri yüksekti ve iyi bir paraya satılıp klübü azda olsa rahatlatabilirdi.Başkana verdiğim talimatla satılık listesine koydurmuştum bu isim Darren Pratleydi peşin bir fiyata satmıştık daha ayrıntılı olarak transferleri açıkalyacağım sizlere ama bütçesizlikte ilaç gibi gelmişti Darren ve geleceğin messisini kadroma katmamı sağlamıştı devre arası takıma katılacaktı arjantinliydi ve velezde oynuyordu acaba bu isim kimdi bir kaç sayfa daha geçmeden merak uyanmasını istiyorum aklınızdan geçirin kim olabilirdi bu adam...

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Transferlerim bunlar yanlız arkadaşlar kullandığım güncellemede Alpaslan Öztürk Alanzinho gibi boşta adamlar var dünya çapında yama olduğu için daha iyidir diye düşünmüştüm eksiği çokmuş inandırıcılık biraz azaldı kusura bakmayın kullandığım yama yukarıda linkini verdiğim üzere Nik33 ün yamasıdır.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Boltonun başındaki ilk maçımdı atmosfer güzel ama ilgi azdı sanırım ligi bekliyordu taraftar 11bin kombine satılması bunu gösteriyordu.Gençleri koyduğum bir maçtı ve beni finne dışında hepsi mutlu eden bir performansla rahatlattı.Dehn savunmada geçit vermezken genç vela olağanüstü bir gol attı.Lig maçımız 3 gün sonraydı aklımda ise Dehni koyup koymamak vardı.Peki ya Finne bilemiyordum .Ama bu maçı aldıktan sonra o ilk heyecanımı atmıştım rahatlamıştım.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Yediğimiz kırmızı direncimizi düşürmüştü takım uyumu eksiğimiz ise çok barizdi dehn yine inanılmaz oynamış finne ise ilk golünü atmıştı.1puanla başlamak canımızı sıksada haftaya olan leeds maçındanda puan çıkarmak istiyorduk moralimizi bozmamamız gerekiyodu.İşimiz zordu leeds bu lige fazla bir takıma ve bütçeye sahipti bunuda heralanda belli ediyorlardı.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Takımın alışma süresi hala devam ediyordu aynı bododa olduğu gibi sanırım bu işi bilmiyordum yapamıyordum.Sene başı puan kaybedip sonra başımı dövüyordum bütün sezon zor maçları kazanmaya uğraşıyodum.İyi başlayamamıştık ama sonu nasıl olacaktı? Kitaptan önce beni takip edenler biliyor boltonun su anki durumunun mimarı olduğumu acaba herşey güzelmi başlamıştı.Cevabı sadece birkaç yaprak sonra belli olacak okumaya ve takip etmeye devam edin

Mesaj Yetkileri