Uzun ve zorlu yolculuğun ardından yeni ülkemize gelmiştik. Havaalanında bizi ufak bir grup taraftar marşlar eşliğinde karşılamıştı. Şampiyon yap bizi diyorlarmış tercüman öyle söyledi. Geniş geniş caddelerde ilerken birden durduk. Kafamı çevirmemle o mükemmel stadı görmem bir oldu. Evet hayallerimdeki takım buydu. Kapıda kırmızı halı vardı. Kulüp başkanımız karşıladı bizi:
+ Hoş geldiniz, Furkan Bey. İşte burası bizim kulüp binamız ve stadımız. Dilerseniz önce stadımızı gezelim sonra toplantı odasına geçelim.
- Teşekkürler başkanım. Olur fark etmez gezelim.
+ İnşallah inşallah, güvenimiz sonsuz size. Stadyumumuz 2003 yılında açılmış olup, ilk açıldıgında 18.000 kişilikti, sonra 2008 yılında yapılan düzenleme ile kapasite 30.000 kişiye çıkarıldı. Buyrun buradan görüşme odamıza geçelim.
- Öncelikle belirtelim stadyum çok hoşuma gitti. Bu stadyumda bir sürü kupa kaldıracağız. 30.000 kişinin desteğiyle her maç saldıracağız.
+ Buyrun bu kağıt istediğiniz miktarı yazın. Bizim sizden isteklerimiz : Hücum futbolu oynatmanız ve gençlere şans vermeniz.
- Benimde gelmeden önce aklımdaki hedefler buydu zaten başkanım. Hayırlı olsun.
+ Hayırlı olsun.
RED BULL SALZBURG