Transferler gayet güzel.
Transferler gayet güzel.
başarılar![]()
Politevich çok beğendiğim oyuncu Akhisar'a almaya çalışmıştım olmamıştı. Diğer transferlerde güzel. Başarılar![]()
gidenler iyi para bırakmış maaşlarda cabası transferler ise gayet iyi
İlk resmi maçımıza çıkıyorduk. Çok heyecanlıydım ama oyuncularıma bunu aktarmamam lazımdı. Gayet sakin bir şekilde favori olduğumuzu çıkıp kazanmamız gerektiğini söyledim.
Oyuncularım elinden geleni yaptılar. Maç sonunda hepimiz mutluyduk. Evimizin Salzburg'un yolunu tutuyorduk
Başarılar Dilerim.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
kariyer başlığına bittim yalnız![]()
Kevin Kampl'ı yedek takıma atsana usta ya kıl kaptım maçta hareketlerine onun
Başarılar![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Vaybe takım salzburgmus![]()
Teşekkürler
Red Bull kanatlandirıııırrrr
Mactan sonraki sozlerine ayrı sinir oldum. O adam iyi oynamasa 1 dk tutmam takimda
Tesekkurler
Kadrosu genc ve iyi bi sempati olustu ben de![]()
Yeni takımımla ilk lig maçına çıkıyordum henüz taraftarın karşısına çıkmamıştım. O günü iple çekiyordum. Takımıma favori olduğumuzu ve maçı kazanmamız gerektiğini söyleyip onları sahaya yolladım. Artık yeni bir macera, yeni bir hayat başlıyordu..
Yine güzel oyun yine galibiyet 2'de 2 yaparak başladık umarım devamı gelir. Bu takıma şampiyonluk yakışır.
Başarılar güzel seçim
Basarilar :-)kampl tam tipik bir avusturyali (Türklere karsi hep ön yargi )adapte oldun mu bari avusturya ya![]()
Başarılar maçlara iyi başlamışsın![]()
Ligde ilk 6 hafta geride kalmış, liderliği hiç kimseye bırakmamıştık. Şehirdeki hava olumluydu. Taraftar her gördüğü yerde fotoğraf çektiriyor, formalarını imzalatıyordu. Herkes mutluydu takım iyi oynuyordu. Yönetim, futbolcu, taraftar, teknik heyet el ele vermiş takımımızı daha yukarılara çıkarmaya çalışıyorduk. Yönetim bize olan desteğini her fırsatta dile getirirken, taraftar takım mağazasına dadanmış elinden geldiğince ürün satın alıyordu. Salzburg Salzburg olalı böyle dayanışma görmemişti. Bu kente de Şampiyonlar Ligi yakışmıştı.
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
6. Hafta
Puan Durumu
3. Ön Eleme
4. Ön Eleme
Gruplar
Grubun fena değil yine Ş.L nin en kolay takımları gelmiş diyebilirim![]()
salzbrugu şl ye sokmayı başarmışsın shakdar genelde kötü performans sergiliyo şl de ama 3. olursun sen![]()
Bence ŞL grubu zor.Üçüncülük için zorlayabiliriz.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Grup baya dişli gelmiş, Avrupa Ligine katılabilmek iyi bir başarı olur.
...