Anket Sonuçlarını Görüntüle: Liam'ın takıma etkisi ne olur?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Şampiyonluğa alıştı bu adam (Şampiyonluk)

1 11.11%
  • Liam ne yapar ne eder terfiyi alır (Üst Lige Terfi)

6 66.67%
  • İlk sene pek bir etki yapamaz (Üst Sıralar/Orta Sıralar)

1 11.11%
  • Bododaki şansı tutmaz kesinlikle kümeye oynar (Düşme Potası/Alt Sıralar)

1 11.11%
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Başkana Borcu Olan Takım | Bolton Wanderers | 1.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Güzel bir geri dönüştü moritz gerçekten şov yapıyordu 5.golü olmuştu.Gerçektende verdiğim şansı iyi değerlendirmişti.Kalitesi vardı sözleşmesi bitiyordu sene sonu yenilemeği düşünmezken artık beni zorluyo diyebilirim.O zamanlar kendimi kanıtlama çabam çoktu.Bir oyuncu parlayınca gerçekten çok seviniyordum.Şimdiye bakıyorumda ne futbolcular çıkardım avrupa piyasasına bana ne kattı.Bir taneside beni Liam çıkardı onun sayesinde geldim demiyordu.Vefasızdı bu futbolcular şimdi anlıyordum onların gerçek yüzünü.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Finne güzel bir maç daha çıkarmıştı.Antremanlardaki özverisi ise ayrı bir kitaba konu olabilirdi.Gerçekten sporcu ruhlu bir adamdı.Takımın haftaya watfordla maçı vardı onlarla aynı puanda giriyorduk bu maça ayrı bir moral kazanmamızı sağlamıştı.Finnenin performansı ise herhangi bir sakatlık durumunda sıkıntıya düşmemizi engelliyecekti bu kesindi.Çok genç olmasına rağmen uyum sorunu bile yaşamamıştı kente ülkeye gerçekten apayrı bir adamdı bu finne.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Liderlik koltuğuna oturmuştuk artık kalkmaya niyetimizde yoktu.Sansayla kutlamaya gittik.Bir anda flashlar patladı ne olduğunu anlayamadan kaçtı adam.Magazine ingilterede çok önem veriliyordu.Buda yayınlanırsa ikinci kez çıkmış olacaktım başkanın buna sevinmeyeceği kesindi.Umarım yine pürüz çıkarmaz.Bu adamı mutluyken bile dinlemek sıkıntıydı zaten.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Ligde en çok gol atan takımdık.Finne NGog ileriyi dağıtıyor Dehn ise inanılmaz bir performansla geriyi kontrol ediyordu.Hayatımda aldığım ilk türk futbolcu olan alpaslan ise türklere bir sempati duymamı sağlıyordu.Bu kadar özverili bir futbolcu olamaz finne gibi oda kendini kanıtlama hırsıyla dolmuştu.Kayyuma gitmeden bu seneyi atlatırsak onlarında takımdaki durumu rahatlayacaktı belkide daha iyi oynayacaklardı.Benim gibi onlarında çekindiğini hissediyordum.Maaşlarının ödenmesi arada aksıyordu.Sıkıntıların çıkacağı belliydi ama ne zaman?

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Çok saçma hatalar yapmış gereksiz şutlar çekmiştik finne bu maçta hiçbir varlık gösterememişti.Oyunu bizim oynamamıza rağmen 2 defa gelip 1 gol 1penaltı yapmaları eksikliklerimizi belli etti antreman sistemimizi öyle odaklayacaktık bunu bu maçta anlamıştık.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Derbilerde bir türlü galibiyet alamıyordum sanırım tek eksiğimiz o taraftarın bizden isteği buydu ama takımımızın derbileri boldu onların isteğini gerçekleştirmek istiyordum acaba ilk sene olabilecekmiydi?Takım eplye çıkabilecekmiydi?Kayyuma devrimiz olacakmıydı?Bunların hepsi kısa bir süre sonra belli olacaktı.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

İlgi yok ne yazıkki ama ne yapalım güzel bir galibiyet daha aldık

Mesaj Yetkileri