Originally Posted by kaanb karizma çıkmışsın fotoğrafta bu arada hangi takımlısın sen merak ettim Originally Posted by RodiMood Trabzonspor'lu Geçmişte birçok başarısız Trabzonspor menajerlik denemeleri bile var Evt Trabzonsporluyum (: Lakin Rodi başarısız biraz ağır oldu be (: Originally Posted by jevox06 Ankarada Trabzonlu pek olmaz aslında ama merak ettim şimdi . Ankaranın neresinde oturuyorsun kardeş ? Aslında memleketim Ankara değil (: Aksaraylıyım
Ankarada oturuyosun , Aksaraylısın , Trabzonsporu tutuyosun. İyiymiş
Originally Posted by jevox06 Ankarada oturuyosun , Aksaraylısın , Trabzonsporu tutuyosun. İyiymiş Originally Posted by 5267 Durumun benim gibi Elazığ'da oturuyorum Annem Kdz.Ereğli Babamda Ordulu FB'yi tutuyorum (: Originally Posted by RodiMood O zaman istediğimiz gibi gitmeyen menajerlik denemeleri diyelim epey tecrübe edndik geliştirdik kendimizi belki son bi kez daha açarım Originally Posted by Unsal123 Hayır Diaz senin hayallerinin bittiği yerde benim gerçeklerim başlar !!!!!!!!!!!! Hayallerim bitmez
Originally Posted by Juan Diaz Evt Trabzonsporluyum (: Lakin Rodi başarısız biraz ağır oldu be (: Aslında memleketim Ankara değil (: Aksaraylıyım O zaman istediğimiz gibi gitmeyen menajerlik denemeleri diyelim
Forum Rules