Yeni Kardeş Takımımız Sporting Kansans!
4.hafta Gaziantepspor - Galatasaray
5.Hafta Galatasaray - Akhisar Bld.
6.Hafta Trabzonspor - Galatasaray
Şampiyonlar Ligi - 1. Hafta
Şampiyonlar Ligi - 2.Hafta
Yeni Kardeş Takımımız Sporting Kansans!
4.hafta Gaziantepspor - Galatasaray
5.Hafta Galatasaray - Akhisar Bld.
6.Hafta Trabzonspor - Galatasaray
Şampiyonlar Ligi - 1. Hafta
Şampiyonlar Ligi - 2.Hafta
Maçlar gayet iyi.
Belediye yenilgisi nazar boncuğu olsun![]()
Yorumlar için teşekkürler.
7.Hafta Galatasaray - Orduspor
Orduspor karşısında sakin bir futbolla rahat bir galibiyet aldık.
8.Hafta Mersin İY - Galatasaray
Bayern Munih maçı öncesi Mersin karşısında stres attık. Bayern Munih maçına çok farklı bir yaklaşım içindeyiz. Bu maç bizim için çok önemli.
GALATASARAY - BAYERN MUNIH MAÇ ÖNCESİ BASIN TOPLANTISI
O.E: Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar.. Bu maç bizim çok önem verdiğimiz bir maç. Karşımızda ki rakip bir dünya devi olabilir. Fakat Galatasaray'da bir dünya devidir. Bunu unutmamak gerekir. Bugün maçta her zamanki Galatasaray'ı izleyeceksiniz. Yani karşımızda Bayern var diye kapanacak felan değiliz. Belki bugün fark da yiyebiliriz. Fakat oyuncularım elinden gelenin en iyisini yaparsa fark yesek dahi önemli değil. Önemli olan tek şey oyuncularımın birer aslan gibi savaşması ve mücadele etmesidir. Ayrıca taraftarlarımızdan da bizi maçın sonuna kadar skor ne olursa olsun desteklemesini rica ediyorum.. Sorusu olan ?
Spiker: Bayern'i gerçekten yenebileceğinizi düşünüyor musunuz ?
O.E: Elbette. Dediklerimi harfi harfine uygularsak değil Bayern, dünyanın en iyi takımları gelse istediğimizi sonucu alırız.
Spiker: Bayern Munih karşısında en güvendiğiniz isim kim ?
O.E: Sahaya çıkan 11 oyuncum ve kenarda bekleyen 7 aslan. Ayrıca muhteşem taraftarımız. Teşekkürler arkadaşlar.
3. Hafta
VS
Bayern ciddi takım 1 puan çok iyi olur ama kazanılar gibi iyi şanslar : )
...
Bakalım kim kazanmış
3. Hafta
VS
Maçı sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü girdiğimiz pozisyonları gole çevirdik, korkak oynamadık, Bayern'e kimin daha büyük olduğunu gösterdik. Şampiyonlar Ligi'nde son 3 haftaya lider olarak giriyoruz. Puan durumu aşağıda.
Bayern'i yenmek olay,tebrikler![]()
Galatasaray Teknik Direktörü Orçun Erdil, bir gece kulübü çıkışı hangi futbolcuyla birlikteydi ?
@razerss
Millet gece kulübünden çıkarken genelde kızlarla oluyor, ne iş![]()
...
Dün gece son dakika olarak kayıtlara düşen resmin orjinali ortaya çıktı. Orçun Erdil resimde Beşiktaş'ın yıldızı Manuel Fernandes ile yakalandı. Konu üzerine Fernandes ve Erdil'den açıklama bekleniyor.
Beşiktaştan açıklama bekliyoruz![]()
GALATASARAY SK KAP'A BİR AÇIKLAMA GÖNDERDİ!
Fernandes gelirse takıma büyük güç katar ama biraz tuzlu bir transfer olur.
...
Fernandes'i alabileceğini düşünmüyorum![]()
Fernandes,Melo,Şıraydır,Selçuk. Sitem alaşağı olur. Melo'nun yerine düşünüyorsan ise 10 numara olur tabi orası ayrı![]()
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar Fernandes ile görüşüyoruz gelişme olursa bilgilendireceğim sizleri.
9.Hafta Galatasaray - Eskişehirspor
Açıkçası zor bir maç oldu fakat kazanmasını bildik.
10.Hafta Antalyaspor - Galatasaray
Şampiyonlar Ligi'n de Bayern Munih ile önemli maç öncesi uzun süren galibiyet serimiz sonlandı takımın kafası Bayern maçındaydı sanırım.
11.Hafta Kasımpaşa - Galatasaray
Berbat bir futbol oynadık. Dany'nin yaptığı penaltı ayrı bir rezillik. Bize verilmeyen penaltı sonrası ise hakeme patladım ve ''1 Maç Hak Mahrumiyeti Cezası'' aldım. Gerçekten şaka gibi.
12.Hafta'da ki Galatasaray-Beşiktaş maçını tribünden takip etmek zorunda kaldım.
4.Hafta
VS
Maçın tek hakimi Bavyera temsilcisiydi. Baştan sona hakim oldukları maçta elimizden geldiğince onları zorladık ve 2 gol kaydettik. Fakat bu bile yeterli olmadı.
Grubu lider bitirmek istiyoruz. Avantaj bizim yanımızda kalan 2 maçın 2 sinide alacağız.
Hak mahrumiyetinden bir şey olmaz,Fernandesi bağlamışın zaten![]()
Demedim migüzel sonuç
Dany'e bak her maç golü var köftehor : )
...
Yorumlarınız için teşekkürler
Başkanımızdan antrenman tesislerimizin gelişmesini istedik oda bizi kırmadı.
13.Hafta Kayserispor - Galatasaray
Zor bir maç oldu istediğimiz sonucu alamadık.
14.Hafta Galatasaray - Fenerbahçe
Derbide de yüzümüz gülmedi.
STSL Puan Durumu ve İstatistikleri
Ligde istediğimiz sıradayız fakat ligin ilk yarısının bitimine 3 hafta kala Sivasspor ve Trabzonspor hatamızı kolluyor.
5.Hafta
Zayıf rakibimizi zorlanmadan geçtik.
6.Hafta
Gruptan lider çıkmak için elimizden geleni yaptığımız son maçta da yüzümüz güldü.
Şampiyonlar Ligi Puan Durumu
Grubu istediğimiz sırada bitirdiğimiz için mutluyuz.
Şampiyonlar Ligi İstatistikleri