hey gidi casio saat askerde 10 tane almışımdır fakat sağlam kullanamadığımdan yoksa orjinal cassio şimdi al ömür boyu kullanırsın![]()
stancunu yine almışsın iyi oyuncu mate simao da iyi transfer kalecini de beğendim ama ligde kötü girmişsin
Eskiden hddmi vardı![]()
![]()
![]()
O kadar rezil yönetiyom takımı ama yinede kıymetimi bilen hemen geliyor nede olsa CVmiz sağlam
Dejavuuu..Geçen yılda kesinti yapmışlardı bu yılda sektirmediler saolsunlar..Güven bölümüne girip kovulmama ne kadar var dedim ama işim sağlammış lakin maaşlara baktım rezi durumda çok geçmedi kara haberi aldık. iyiki transfer bütçemizi sonuna dek kullandık yoksa yine çökeceklerdi
Transfer dönemini yine boş geçiyoruz. Ara dönem yok bizim için![]()
Ne diyonuz gençler ? Road to prömiyer Lig ?
Geçen yıl yenildikçe zirveye tırmandık bu sefer ligin dibine gittikçe gelen teklifler iyileşiyor küme düşersem barçaya giderim sezon sonu öyle tahmin ediyorum
kolonya yetmezdi bide ağzınla yavaşça hava verirdin buhar olurdu![]()
![]()
Bence git artık seni daralttı buralar![]()
Ara ara sizlere Afrika ve ASyadan oyuncu önerilerim olacak demiştim. Aklıma geldikçe paylaşıyorum. Belki hoşunuza gitmez burun kıvırırsınız ama ben yinede paylaşayım
oyunun en büyük zevki şu benim için gözlemcileri falan bağlamam pek transfer dönemi geldiğinde bütün ülkelerin milli takımları u19 u21 leri ve ülkelerin futbol takımlarını tek tek özenle gezerdim kendim arardım adamı fakat hiç çinli adamım olmamıştır afrikada maden var zaten nijeryada ganadan çok sağlam adamlar oluyo hep![]()
bende gözlemcileri sadece personel almak yada transfer listesinde sağlam oyuncuları görmek için ülke ağı genişletmek için kullanırım sürekli farklı yerlere gönderirim bu yüzden..Ama çin ve korede güzel adamlar var özellikle avrupadan göç eden elemanlar falan var ama asya orjinli adamlardan da iyi oyuncular var (bana göre)
Yoğun istek üzerine Başarısızlıklar
Bende geçen gün başladım tsubasayı izlemeye* hoş gerç iben 90ların sonunda pokemon a yetiştim. Ama tsubasa efsanedir
Bu arada benim adam Simao yu almışsınHayırlı olsun...
diaz benle yaşıttır rodi sen kaçlısın![]()
sowkay ve juan ın dediklerine fransız kalıyom![]()