ehehesöver miyim la ben sana, övdüm tabi
tek handikapı mentalinini kötü olmasıydı. Tutorial ile halletmeye kalkışıcaktım aslında ama ne bileyim, olmadıysa da vardır bir hayır, doğru söylüyorsun
aynen hacı da zor be
Ne çektik be![]()
ehehesöver miyim la ben sana, övdüm tabi
tek handikapı mentalinini kötü olmasıydı. Tutorial ile halletmeye kalkışıcaktım aslında ama ne bileyim, olmadıysa da vardır bir hayır, doğru söylüyorsun
aynen hacı da zor be
Ne çektik be![]()
HARİKA BİR HABER GELDİ !
Geçen sezon takıma geldiğim zaman böyle bir çocuk vardı kiralık olarak. İlk başta ilk 11'de fazla yer bulamamıştı Vaughan'ı oynatıyordum, yanında Proschwitz vardı kule olarak. Vaughan bir sakatlandı, bu çocuğa forma verdim. Veriş o veriş, herif yardıra yardıra ilerledi, bonservisini aldırdı bana performansıyla. Bu zamana kadar kiralayıp da bonservisini aldığım ilk oyuncu oldu. Valla aşırı ötesi memnunum bu çocuktan
![]()
işte buna tutoing yaptır alamadıgın bebeden daha iyi biri yisyiri la bu adam fiziğe bak
Yımırta gibi oğlan maşallah![]()
OCAK AYINA 2 TRANSFER
Gol atma konusunda sıkıntısı olmayan ancak gol yememe konusunda sıkıntısı olan İngiliz ekip, uzun uğraşlar sonucu defansın gobeeeene iki tane süper yetenek buldu ve ansızın imzaları bastırdı. Kalan son parasını bu mevkiiye harcayan Hull yönetimi, mevcut kadrodaki stoperlerinden 2 tanesini satmayı planlıyor. İşte imzayı çakan o isimler;
St.Etienne'nin satılık listesine koyduğu (oyuncu isteği üzerine ) Kurt Zouma, 35.500.000 € gibi devasa bir miktara Hull City'e imza atıcak. Bu sansasyonel transferin ardından hedef yükselten Hull City, en azından Uefa Avrupa Liginin kapısını aşındırmayı planlıyor. Bir diğer isim ise Brezilya'dan. Brezilyaya scout gönderen Hull City, bir diğer stoperi ise oradan getiriyor. Kurt Zouma'ya nazaran daha ucuza alınan Doria, 1.90'lık cüssesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Doria içinse 7.500.000 € + sonraki satıştan %10'luk bir bedel ödenecek.
KURT ZOUMA & DORIA
![]()
Beybiliboy?
![]()
Galatasaray'ımıza gel maaşın benden![]()
Valencia Çalışıyor
Diyelim ki Fatih Hoca Valencia'ya gitti. Ben napayım ? Başvuru yapayım mı sizce? Ciddi anlamda aşırı sempati duyduğum takımdır Galatasaray. Ve Eskişehirspor'u alırken şunu hedeflemiştim : '' Es-Es'te başarılı olup, ordan Galatasaray'a transferle geçerim. '' tarzındaSizin fikirlerinizi neler?
Ayrıca;
![]()
avrupaya kapak atarz diye düşünüyorum![]()
GIACCHERINI HULL CITY'E DOĞRU
Bu sabah basında ortaya atılan bir iddiaya göre sağ kanada ve sağ bek mevkiilerine transfer yapacak olan Hull City, Avrupa kıtasını didik didik edip en verimli olabilecek oyuncuyu bulma peşinde Raporlar doğrultusunda Juve'li yıldıza kancayı takan Hull, bu transferi en yakın zamanda bitirmeyi planlıyor.
![]()
Transferler güzelde sempati duyduğun takıma gitmeni isterdim daha bi 4 elle sarılıyor insan![]()
1 sezon daha kalsın bakalım belki kazara şampiyon olur![]()
Bence Türkiye ligine gitme sakınKökü problem
Prömiyer İyidir
Giaccherini gayet iyi![]()
Kariyerden acaip derecede sıkıldığıdan ötürü kapatma kararı aldım, belki başka bir kariyerle başlarım. İlgili arkadaşlara teşekkür ederim![]()