Kişisel Konuşma
Genelde Teknik Heyetten Önerilen oyunculara övgülerde bulunuruz. Biliyorsunuzdur, bilmezden gelmeyin. Yoksa kim uğraşacak tek tek oyuncularla konuşmaya değil mi ?
Bu hizmet çok güzel olsa da aynı takım koplantısında olduğu gibi oyuncular sık sık övülmeye ya da yerilmeye gelemezler. Özellikle morali “
Süper”,”
Çok İyi” seviyelerinde olan bir oyuncuyu kesinlikle
övmeyin. Gerek yok çünkü. O halinden memnun. Eğer överseniz büyük bir olasıkla morali bir tık düşecektir.
Eğer oyuncunun mevcut morali Normal, İyi gibilerindense ve harbiden de iyi bir performans sergiliyorsa tabiiki övebilirsiniz.
İyi bir performans sergileyip sergilemediğini ise şu şekilde daha kolay anlayabilirsiniz. Teknik Heyet Önerilerini “
Her Hafta” olarak düzenleyin ve
Adam yönetimi için önerilerde bulunacak ekip üyesini de dikkatli seçin.
Görüldüğü üzere benim seçtiğim kişi asistan menejerim. Onun neyi yapıp neyi yapamadığını, menejere tıkladıktan sonra sağ üstte bulunan “
Bilgi” kısmından görebilirsiniz. Benimkinin yardımcı ekip danışmanlığı konusunda mahşallahı var.
Adam Yönetimi Özelliği de maksimumda olduğu için bana yanlış bilgi vermeyecektir. (Eğer Kadrodaki Oyuncuları Bilgisi tam olursa çok daha iyi, benimkinin düşük olduğu için şimdilik yanlış değil ama eksik önerilerde bulunabilir.)
Böylece eğer son maçta övmeniz istenilen oyuncu iyi bir performans sergilemişse ve morali de mükemmel değilse onu övün.
Sonuç kesinlikle olumlu olacaktır. Hepinize esenlikler diliyorum.
Not: “
Turksportal” adını geçirmek üzere bu yazıyı istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
Sorularınızı ve görüşlerinizi lütfen belirtiniz.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Takipte olunuz.
BU YAZININ PDF HALİ İÇİN TIKLAYINIZ
-sentugo-