Olsun takma ya seneye daha iyi bir kadro ile çıkarsın Rossini'yi tutacakmısın takımda![]()
İyi gidiyorsun son maçlar da gayet iyiBi kaç seri galibiyet seni play off lara taşır.
Adam yememiş içmemiş fm oynamış ya la bugün![]()
Millet akraba konu komşu bayamlaşır buda fm oynar ..Hayır takımı çıkarsa gam yemem![]()
Şikeci Takımla Kariyer mi Yapılır YahuHiç Haz Etmem Bu Takımdan Beter Olsunlar
Sen Başka Takıma Yönel En İyisi![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bunlar tamamen Mantova AC ve Mantova şehri üzerine oynanan çirkin oyunlardır.Başta Cremonese, Verona ve Vicenza gibi ezeli rakiplerimizin başarımızı gölgelemeye çalıştığı kirli bir oyundan başka birşey değildir. Biz Mantova olarak 1911'den bu yana süre gelen zamanda anlımızın akıyla ve onurlu mücadelemizden bir an olsun şaşmadık ve şaşmayacağız.
Mantova AC Yönetim Kurulu Basın açıklaması
Sezon biter bitmez başkanın kızı İsabella ile Patagonya'ya tatile gittik. Artık mantovada kalmam için takımı serie-a ya çıkarmaktan başka bir amacım daha vardı. Isabella ile birlikte olmak. 2 Haftalık bir tatil sonrası apar topar mantovaya döndüm çünkü yeni sezon çok çetin geçecekti. Bu arada patagonyada kaldığımız evimiz, yeni aldım haberiniz yoktur.
Apar topar mantovaya döndükten sonra işime iki elle sarıldım yine bu sezon serie-b ye çıkma sözü vermiştim başkana bunu yerine getirmem şarttı. Kulüpten yaşlı oyuncuları göndermekle işe koyuldum 36 yaşında büyük usta karaboğa rossini'yi "gel artık bırak aslanım çok yoruldun mantovamıza gençler kazandır" diyerekten 20 yaş altı menajerliğine getirdik. Noselli ile yolları ayırdık çok maaş alıyordu ayrıca 33 yaşındaydı epey bi maaş bütçesi açmış olduk. Fellik fellik topçu aradım. Yolda gördüğüm sıradan bi insana bile futboldan anlarmısın diye sormaktan hiç çekinmiyordum çünkü yeteneğin nereden çıkacağını bilemezsiniz.
![]()
Gençlere geleceğimiz olarak bakıyoruz.
![]()
Bu sezonu yarısını tatilde yarısını hızlandırılmış şekilde jet hızıyla bitirmek istedim çünkü alt ligde zaman harcamak istemedim. tatilde geçen maçlar yüzünden son 6-7 maçı kendim oynamak zorunda kaldım yoksa bizim yardımcıdan bi halt olacağı yoktu
![]()
Bu sezon hızlı geçtim bundan sonraki sezonlar daha ağırdan alıp sunuma daha fazla önem vericem. Önemli olan birlikte eğlenmek![]()
Yakında Sowkay baba oldu diye marşet görürüz :P :P
Sezonu 3 kupayla bitirdik.
![]()
Yönetim bütçede artış yaptımı peki ?
Daha belli olmadı 2.10 milyon maaş bütçem vardı zaten 1.50 lerde tutuyodum kiralıklara maaş ödemediğim için 2-3 tane kontratı biten oyuncu aldım 200 binden aşağı imza atmadılar şuanda doldu 10-15 gün sonra transfer bütçesi ve maaş bütçesi belli oluyor kulüp zarar ediyo her ay serie b de tv geliri yükselir kombine hasılat artar bakalım para lazım![]()
ooo sen serie a ' ya çıkana kadar başkanın kızı başkasıyla evlenır ikinci lig takımının hocasıyla ilgilenecek hali yok
Play Off lara gidersin dedim şampiyon olmuşTebrikler
![]()