Sayfa 15 / 18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Verilen bütçe malumunuz üzere oldukça kısıtlıydı. Bizde mevcut kadrodan oyuncu satarak bütçe oluşturduk. Oldukça ciddi gelir elde ettik bunun üzerine sattığımız ve eksik olan bölgelere oyuncular aldık. Benedetti geçen sezon kiralıktı opsiyonu kullandık. Aguirreyi ise opsiyonlu kiralamıştık sezon sonu sözleşmesi bitiyordu olurda bedava alırız dedik ama sözleşmesini uzatınca hemen opsiyonu kullandık. Kalaba sözleşmesi bitiyordu. Ssol bek bölgemizde genç oyuncu ve benedettiye daha fazla forma şansı vermek ve kadru uyumunu düşürmemek için mansuru brezilyada sezon bitince kadromuza katma kararı aldık. Elimizde 1.5 milyon kadar nakit kaldı. Kadromuz fena değil ama tek sorun oldukça dar..

Spoiler: Transferler 

Spoiler: Gelecekler 

Spoiler: Mevcut Genç Çekirgeler 

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Kovuldu iletisini Diaz attı sandım ya la Nereye kovuyonuz la Diaz'ı kurban olsunlar sana

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Kovuldu iletisini Diaz attı sandım ya la Nereye kovuyonuz la Diaz'ı kurban olsunlar sana
    Avrupada adımızı duyurmadan bi yere gitmem yönetimde kovmaz zaten

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hazırlık kampında her zamanki gibi düşük itibarlı takımlarla onayıp moralleri yükselttik. Bir sürü teklif geldi lakin reddettik. 2 senedir son maçlarla bişileri başardık. Özellikle geçen sene küme potasından son haftaya kadar kurtulamadık.Uyum moral bir sürü etmen vardı. Bu sezon az transfer yaptık uyum moral herşey lehimize. Umarım bu sezon futbol şansı yanımızda olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

var git san marinoya

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    var git san marinoya
    ligde 9 haftayı geride bıraktık birazdan sonuçları girerim. Bayram dolayısıyla pek kimse yok dolayıısyla toplu giricem kismeyi sıkmayalım zaten bir arkadaş bu kariyer pek olmadı dmeiş. ne konuda dediğinide bilmiyorum soruma cevapda vermedi ama bu kariyer hedeflerime ulaşıncaya dek açık kalır büyük ihtimal ben takıma oldukça inanıyorum iddialıyız bu sezon..Ah birde kadromuz geniş olsa :F

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    ligde 9 haftayı geride bıraktık birazdan sonuçları girerim. Bayram dolayısıyla pek kimse yok dolayıısyla toplu giricem kismeyi sıkmayalım zaten bir arkadaş bu kariyer pek olmadı dmeiş. ne konuda dediğinide bilmiyorum soruma cevapda vermedi ama bu kariyer hedeflerime ulaşıncaya dek açık kalır büyük ihtimal ben takıma oldukça inanıyorum iddialıyız bu sezon..Ah birde kadromuz geniş olsa :F
    o kesin sonuna baktı nimes sidik zoruyla kümede kalmış hesabı lig 1 de başladın sanıyodur direk bilmiyoduki alt ligde ne bizans oyunlarından sıyrılıp lig 1'e kapak attığını bilmiyo tabi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Çılgın Diaz'dan flash açıklama !!!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    o kesin sonuna baktı nimes sidik zoruyla kümede kalmış hesabı lig 1 de başladın sanıyodur direk bilmiyoduki alt ligde ne bizans oyunlarından sıyrılıp lig 1'e kapak attığını bilmiyo tabi
    Parasızlıktan nefesimiz kokuyordu ama bu sezon ciddi yatırımlar yaptık. Lakin kadromuz halen dar devre arası kiralama yöntemleriyle bu soruna çözüm getirirsek. Çılgın hedefimize ulaşabiliriz (:

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Youtubedan oynayı ver çekirge zıplayıver çekirgeyi atıcaktım atamadım nasıl oluyor bu yaa

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bayram dolayısıyla forumda pek kisme yok olanlarıda sıkmadan topluca gireyim dedim. Kadromuzun dar olmasından ötürü sıkışık fikstürde puan kayıpları yaşadık. Futbol şansıda yanımızda olmayıcna bi ara tökezler gibi olduk ama lille maçıyla kendimize geldik.

Yineliyorum. Hedefimiz avrupa..Fakat avrupa ligi değil devler arenası !!

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Konum gayet iyi ŞL olursa bu sene harika olur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Youtubedan oynayı ver çekirge zıplayıver çekirgeyi atıcaktım atamadım nasıl oluyor bu yaa
    youtube videosunun sonunda watch=den sonraki kısmı kopyala yorum yazarken youtube logosu var ogak oraya tıklayınca çıkan pencereye kopyaladığın linki yapıştır son olarak tagları arasına yazıcağın başlığı yaz o zaman çıkar
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Konum gayet iyi ŞL olursa bu sene harika olur
    Hedefimiz avrupa vitesi oldukça büyüttük ama dar kadro bizi zorluyor baya birde futbol şansımız şimdilik pek yanımızda değil :F

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Isınamadığım tek lig Fransa ligi Bu yıl 3-8 arasında bir yerde bitirirsin ligi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Lille maçı sonrası çekirgelerin bunu hak etti. Tebrik ediyorum,sağlam galibiyet

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=XzTjUik_HGs"]Elleri Görelim Beyleeer[/YOUTUBE]

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bu sefer zirveye oynuyacan gibi

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Maçlar güzel.Bu sezon Avrupa'ya gidersek şahane olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İlk 1-2 yıl yoksulluk yeni mecra vs derken pek güzel sonuçlar elde edemedik. Aslında ilk yıl yükseldik falan ama bilmiyorum ünlü oyuncuların olmadığı bir kariyer yada saha sonuçlarından mıdır nedir pek ilgili gözükmedi kimse esasında bayramın araya girmesi yüzünden biraz boşladım kariyeri. Şuan sezonun sonuna gelmiş bulunuyorum daha doğrusu tek maç kaldı. Sonuçları girecem birazdan. Ama önümüzdeki sezondan itibaren tekrardan Diaz usulü devam edicem. Böyle toplu sunum yapmayı sevmiyorum ama bayram nedeniyle sık güncelleyemedim k.bakmayın.Hedefimiz belli Nimesle avrupada sesimizi duyurmak

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Bu sene iyi bir yerde bitirirsek güzel olur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

37 hafta geride kalırken aldığımız sonuçlar
    Spoiler: Fikstürümüz 

An itibari ile oluşan puan durumu
    Spoiler: Puan Drumu 

38.Hafta Programı
    Spoiler: Son Hafta Fikstürü 

Aslında geçen 2 sezona bakarsak bir Nimes Olympique klasiği (: bu sezon umarım işimiz son haftaya kalmaz dedik ama yine son haftaya kaldık. Şampiyonlar ligine dahi gidebiliriz ama diğer yandan avrupa bileti bile alamayabiliriz. Takım ilk yarı resmen dipsiz kuuya düştü sonra toparladık derken yeniden tirbülansa girdik. Çok daha rahat konumda olabilirdik. Bi ara lider dahi olduk ama nefesimiz yetmedi. Nice klübü inanılmaz bir formla geleni gideni tokatladılar. Tebirik ediyorum. Son maçlarda oyuncularımın formsuzlugumudur bilemem ama kişisel konsatrasyon eksikliğim yüüznden puan kayıpları yaşamadık desem yalan olur. Şuan başkalarının sonuçlarına bağlıyız oysa ipler bizim elimizde olabilirdi. Neyse yapacak bişey yok. Birazdan son hafta maçına girecem.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Avrupaya kalsak yeter çok zorlama.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

psg ye karşı coşmuş seninkiler son şampiyon da neredeyse küme düşcekmiş nice ne yapcak seneye bakalım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Uzun süredir gol atamayan bebeğim orucu bozdu..İlk yarı skorları bizi şampiyonlar ligine götürüyor

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

#DirenNimes

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

dk 72 Çinli Yang Xu skoru 2-0a getirirken Montpelier 67.dakikada 2-0 geriye düşmüş. Çekirgeler adım adım şampiyonlar ligine..

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    dk 72 Çinli Yang Xu skoru 2-0a getirirken Montpelier 67.dakikada 2-0 geriye düşmüş. Çekirgeler adım adım şampiyonlar ligine..
    Hadi Çekirgeler

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Çekirgeleri salıverdiim ama çayıra değil şampiyonlar ligine

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

ŞL hayırlı olsun hocam.Nice başarılara
    Bu sezon transferlerini merakla bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Puan Durumu, Oyuncu Verileri ve bikaç heber

Spoiler: Oyuncu Verileri 

Spoiler: Heberler 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    ŞL hayırlı olsun hocam.Nice başarılara
    Bu sezon transferlerini merakla bekliyorum.
    Eyv (: Aslında pek transfer yapmayacam sezonu toplu girince devre arası hamlelerimiz gözükmedi şimdi onuda güncelliyorum (:

Sayfa 15 / 18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri