Marko marin iyidir ya Türkiye ligine fazla bile gelebilir ama işte takımda önemli
Marko marin iyidir ya Türkiye ligine fazla bile gelebilir ama işte takımda önemli
2013-2014 Transferlerimiz
Yönetimin bize verdiği 11mn € ile bir kısmı nakit bir kısmı taksitli gerçekleştirdik transferlerimizi Savunma hattı için Forren çok önemli bir transfer oldu.Marin Gökhan Töre'nin yerine sol açıkta görev yapacak.En çok umut beslediğim isim Hakan Çalhanoğlu.Geleceği çok parlak bir isim ondan çok şey bekliyorum.Enzo Perez ise kaliteli bir oyuncu. Hücuma yonelik orta sahanın her tarafında oynayabilmesi bizim için bir avantaj.
2013-2014 Hazırlık Kampımız
Hoffenheim maçı hariç yenilgi almadık.Ancak burda benim için önemli olan skorlar değil futbolcuların yoğun maç temposuna alışmaları.Geçen sene Avrupa'da mücadele edemedik.Haftada 1 maç oynuyorduk çoğu zaman.Şimdi işler değişti belki haftada 3 maç oynayacağız o yüzden 7 tane hazırlı maçı oynadık.
Göztepe ile kardeş kulüp anlaşması imzaladık.
Last edited by YALI1925 : 02.Ağustos.2013 at 22:07
Hocam transferleri beğendim , umarım Enzo Perez'den istediğin verimi alabilirsin ben hiç faydalanamadım o adamdan..
Forren'in profilini paylaşır mısın ?
Transferler güzel fakat keşke Marin'i opsiyonlu kiralasaydın.
Açıklama
Hugo Almeida'nın transferi için A.C Milan'dan gelen 8.5 mn €'luk teklif yöetim kurulu ve teknik ekibimizin aldığı ortak karar sonrasında kabul edilmiştir.
Last edited by YALI1925 : 03.Ağustos.2013 at 20:12
Gençlerbirliğini yine mağlup ediyoruz ve bir kupa daha kazanıyoruz.
2013-2014 Sezonu Başlıyor
1.Hafta
Sivası 3 golle geçtik.Hakan maçın yıldızıydı 1 gol 1 asistle oynadı.Marin'in ilk lig maçında golle buluşması sevindirici.
2.Hafta
Zor bir deplasmanda Cenk'in harika oyunuyla çıkıyoruz.
Şampiyonlar Ligi Gruplar
3.Hafta
Cenk'in henüz maçın başında penaltıyı kurtarması maçı ne kadar istediğimizi gösteriyordu.Hakan yine sahnedeydi ve Forren de ilk lig golünü attı.
Enoh'da sakatlar kervanına katılıyor.
Açıklama
Profesyonel futbolcularımızdan Filip Holosko'nun transferi için Palermo kulübü ile 3.5 mn € transfer bedeli konusunda anlaşma sağlanmıştır.Holosko'ya Beşiktaş'a kattıklarından dolayı teşekkür ediyor,kariyerinin devamında başarılar diliyoruz.
Şampiyonlar Ligi grubun çok iyi, Özellikle 1. torbadan diğerlerine nazaran daha denk takım gelmiş gruptan çıkacağını düşünüyorum, başarılar.
...
Açıklama
Chievo ve A.C Milan ortak futbolcusu olan Alberto Paloschi'nin transferi konusunda kulüplerle görüşmelere başlanmış olup anlaşma sağlanmıştır.
Paloshi kaç yaşında?
Süper Kupa'yı alman iyi olmuş , ligdede gayet iyi gidiyorsun özellikle dikkatimi çekti genç Hakan Çolhanoğlu'ndan maximum verim alıyorsun
ŞL grubumuzda rahat ama yine de dişli rakipler 1.'de olabilirsin 4.'de
4.Hafta
Kasımpaşa bizden üstündü çok faul yaparak durdurmaya çalıştık ancak beceremedikMarsilya maçı öncesi moral bozmak yok bu maçı unuttuk.
Şampiyonlar Ligi A Grubu 1.Maç
Marsilya karşısında etkiliydik özellikle Cenk,Forren ve Olcay üçlüsü harika oynadı ve gruplara iyi başladık.Devamı gelir inşallah.
5.Hafta
Marsilya zaferi sonrası istikrar yakalamamız açısından çok önemli bir maçtı.İlk 45 dakika harika baskı kurduk ancak gol atamadık.Beklediğimiz golü Marin'le bulunca stresi attık.Paloschi ilk golünü attı ancak Cenk kadar etkili değil alışma sürecine veriyorum bunu
Maçlar güzel hocam.Paloschi de iyi işler yapar.Kadro sağlam olmuş baya sevdim![]()
Grubumuz rahat,Almeida ve Holosko iyi fiyata gitmişler,Pektemek'i satmadıysan çok iyi oynuyor söyliyim,ayrıca Paloschi yerine daha farklı bir transfer yapabilirsin.![]()
Paloschi'yi bence alma iyi gidiyorsun ama ŞL'de gruplardan çıkacağını düşünmüyorum inşAllah beni yanıltırsın![]()