Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon
451 ile 480 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    ŞL hayırlı olsun hocam.Nice başarılara
    Bu sezon transferlerini merakla bekliyorum.
    ŞL hayırlı olsun hocam.NİCE başarılara
    Bu sezon transferlerini merakla bekliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sonuçları toplugirince devre arası hamlelerimiz gözükmedi. kalaba ve mansur aramıza katıldı. Zaten sezon başında anlaşmıştık. Kalaba çok kez ipten aldı çokfaydalı bir eleman. Mansurda uzun taç özelliği kazandı inanıyorum ki önümüzdeki yıldan itibaren katkısı olucak. Ungareandan beklentimiz büyük genç ve iyi bir stoper son zamanlarda 11 oynamaya başladı. Stoperler bölgemizi oldukça sağlamlaştırdık. Diğer oyuncu ise geraldes yaklaşık 2 ay sakatlanınca tek bekimiz kalmıştı free sezon sonuna kadar kattık pek forma şansı bulamadı ama yedek olarak oturdu klübede

Bu profiller devre arasında geldikleri andaki profilleri. Ozaman kaydettim ama güncelleyememiştim
    Spoiler: Devre Arası Transferlerim 

Esas bombalar birazdan (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post

Herif çaktırmadan şampiyon takıma başarı diledi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Uyum sorununu halledersek önümüzdeki yıl avrupada ses getiririz

Spoiler: Gelecek Oyuncular 

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Hahaha çok ince herkes anlamaz

ŞL için oluşturulacak kadroyu merakla bekliyorum Hocam ön eleme oynayacak mıyız ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Canaries View Post
    ŞL için oluşturulacak kadroyu merakla bekliyorum Hocam ön eleme oynayacak mıyız ?
    Muhtemelen oynayacaz ilk 2 direk gruplarda sanırım (: Eleme değilde direk playofftan başlarız sanırım en kötü Alde direk gruplardayız (: Transferlere gelince yüksek ihtimal yapmayacam zaten devre arası halettik o işi. Tabii iyi oyuncular çıkarsa karşımıza affetmeyiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bunlarda reddetme listeme eklenen yeni takımlar (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

3 yıldır sektirmeden son maçla durumumuz netleşiyor. Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar derler ama bizimkiler o tezi çürüttü

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Tebrikler Juan Çekirgeler süper gidiyor

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

şl iyi olmuş para gelir en azından

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Tebrikler Juan Çekirgeler süper gidiyor
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    şl iyi olmuş para gelir en azından
    Bu sezon hedefi iyice yükselttik. Avrupada şöyle çeyrek final falan görürsek yeter. Fransa ligini çözemedim çok acayip mecra kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Ayrıca Clde gruplara kalısak parayı alıcaz güzel olucak yoksa para mara alamadan Alye boylarız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ufak bi lig açmayı düşündüm. Letonya falan büyük lig geldi gözüme Faroe adalarını açtım isimleri çok tuhafıma gitti izlanda gibi aynen. San marino ligine girdim yarım yıldız faroe adaları lüks kaçtı 1 yıldızdı bi takım alıcam şimdi san marino ligi

Ufak bi lig açmayı düşündüm. Letonya falan büyük lig geldi gözüme Faroe adalarını açtım isimleri çok tuhafıma gitti izlanda gibi aynen. San marino ligine girdim yarım yıldız faroe adaları lüks kaçtı 1 yıldızdı bi takım alıcam şimdi san marino ligi
    Abonen olmazsam nokta noktayım asndf Sana da başarılar Diaz kardeşim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Abonen olmazsam nokta noktayım asndf Sana da başarılar Diaz kardeşim
    çift kariyer yayınlamak istiyordum fakat yasak galiba yoksa zevkli olurdu

çift kariyer yayınlamak istiyordum fakat yasak galiba yoksa zevkli olurdu
    Bi hesap daha aç asdkjanfm Aman forum görevlileri görmesin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Bi hesap daha aç asdkjanfm Aman forum görevlileri görmesin
    yok yav ana kariyerimde ara ara ss koyarım san marino ligi juvenes dur bakim tam adı neydi heh juvenes dogana ahahahaha

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yarım saat içinde kariyere yeniden devam edicez inş..yeni edindiğim bilgileri sizlerle paylaşmak ve transferlerimizle sezona merhaba deme vakti geldi..Avrupa ve Ligde daha başarılı olmak isteriz ama klüp menfaatleri daha ön planda dolayısıyla transferlerde alımdan öte satışlarımız damga vurucak (:

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

yok yav ana kariyerimde ara ara ss koyarım san marino ligi juvenes dur bakim tam adı neydi heh juvenes dogana ahahahaha
    6 sene üst üste şampiyon olmuştum la o takımla FM 12'de.UEFA'da gruptan çıktıydım Bangura'nın çakması olan Bongoura mı ney birini almıştım hatta forvette yardırıyodu.İyi regenler de çıkar altyapıya önem ver bende Nale diye bi regen çıkmıştı San Marinolu Avrupa'da bile oynuyordu.Hiç unutmam UEFA 1.Grup maçımda Lizbon geldi içerde.Dakika10'da kalecileri atıldı ona rağmen 11-0 yenilmiştik.Daha sonra şahlandık ve 2.olduk.Rakip Palermo'ydu.İçerde 4-3 yenilince iyi bari zorladık dedim fakat dışarda Dos Santos 3 gol 3 asistle devleşti ve 6-0 çaktılar bize.Sonra save bozuldu felan...Ama baya zevkliydi yani halen net hatırlıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    6 sene üst üste şampiyon olmuştum la o takımla FM 12'de.UEFA'da gruptan çıktıydım Bangura'nın çakması olan Bongoura mı ney birini almıştım hatta forvette yardırıyodu.İyi regenler de çıkar altyapıya önem ver bende Nale diye bi regen çıkmıştı San Marinolu Avrupa'da bile oynuyordu.Hiç unutmam UEFA 1.Grup maçımda Lizbon geldi içerde.Dakika10'da kalecileri atıldı ona rağmen 11-0 yenilmiştik.Daha sonra şahlandık ve 2.olduk.Rakip Palermo'ydu.İçerde 4-3 yenilince iyi bari zorladık dedim fakat dışarda Dos Santos 3 gol 3 asistle devleşti ve 6-0 çaktılar bize.Sonra save bozuldu felan...Ama baya zevkliydi yani halen net hatırlıyorum.
    direk milli takıma girdim hepsi amatör zaten hepsine teklif yaptım yarısını aldık takıma ligin ilk maçını oynuyorum cailungo bu arada cl gruplarına kalabildinmi hiç diz görmesin

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ooo reyiz, neler yapmışsın sen öyle helal olsun vallahi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Beklettiğim için özür dilerim. Transferler biraz gecikti ufak tefek pürüzler yüüznden fakat bir taraftanda hazırlık kampımızı tamamladık. Klübün diğer alanlardaki işleriyle de uğraştım falan şuan tamamen lige başlamaya hazırız. Bu arada şampiyonlar ligi kuralarımızda çekildi. Sezon ortasında anlaştığımız opyuncuların profillerini koymuştuk dolayısıyla yenilerin profilleri paylaşıyorum

Transferlerimiz

Spoiler: Transferler 

Spoiler: Gelecek Oyunlar 

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

aldığın sağ bek mükemmel ama 11 de fazla bence sonuçta cityi yönetmiyon daha ucuza bu profile yakın oyuncular bulabilrdin transferlerini genel anlamda beğenmedim paraguaylı oyuncu kanat ama hız ve hızlanması çok kötü

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Batata'nın boyu uzun olaymış iyiymiş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yönetime avrupaya gideceğimizi söylemiştik onlarda ciddi sayılabilecek bir mebla vemişlerdi. Oyuncu satımları ile kasamızı parayla doldurmuştuk. E tabi oyuncu alımlarımızda oldu. Kasamızda yine kayda değer bir miktar kaldı.

Transferler sonrası kasamızda kalan miktar

Yönetimin bize sunduğu antrenör limitlerini sonuna kadar kullandık

19 Yaş Altı Antrenör Görevleri

As Takım Antrenör Görevleri

ve Hazırlık Kampımız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Batata'nın boyu uzun olaymış iyiymiş
    Uzayabilir belki yaşı genç
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    aldığın sağ bek mükemmel ama 11 de fazla bence sonuçta cityi yönetmiyon daha ucuza bu profile yakın oyuncular bulabilrdin transferlerini genel anlamda beğenmedim paraguaylı oyuncu kanat ama hız ve hızlanması çok kötü
    Tabii transferleri açıklamasız koyunca kanat oyuncum araya kaynadı (: birazdan tüm transfer sebeblerimizie yazayım birde ondan sonra fikir beyan et (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

hedef nedir hedef sen onu söyle

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Artık avrupada olduğumuza göre geçmiş şampiyonlara bir göz atalım (:

Şampiyonlar ligi kuraları çekilirken seri başı olmadığımızı göz önünde bulundurursak oldukça dişimize göre bir rakip çektik. İnş eleyip gruplara kalırız.

Ve diğer sevindirici nokta ise şampiyonlar ligi kuralarından sonra lig maçları ertelendi sonra bir baktık şampiyonlar ligi maçlarımız üst üste bu çok güzel oldu (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

hedef nedir hedef sen onu söyle
    Hedef ligde sürekli şampiyonlar ligi elbet 1-2 yıla şampiyon oluruz. ama en geç 2 sezona lig şampiyonlugu..Avrupada ise bu sezon bi çeyrek final görmeyi umut ediyoruz. inancımızda tam (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Hedef ligde sürekli şampiyonlar ligi elbet 1-2 yıla şampiyon oluruz. ama en geç 2 sezona lig şampiyonlugu..Avrupada ise bu sezon bi çeyrek final görmeyi umut ediyoruz. inancımızda tam (:
    diaz istifa diye bağırırm olmazsa

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şimdi transferler hakkında bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Stanciu aylık 300bin gibi oldukça iyi bir miktara kiraladık. Zaten Adam Maher profil olarak daha iyiydi stanciu ingilterede daha iyi gelişebilir diyerek krialadık sonuçta aston villanın tesisleri bizden oldukça iyi durumda ve maheri kesmek istemedim. Yerine ise normalde kanat görünen oyuncuyu aldım. Yani hızı vs önemli değil benim için yeterli..teknik ve mentali yaşını göz önünde bulundurursak ciddi bir AMC olabilir. Şuan pozisyon çalışıyor. Baktık olmuyor kiralarız falan en kötü aldığımız fiyata satarız. Forvete ise aboubaka vs gibi birkaç yıldız düşündüm sonrasında vazgeçtim. Moraes ve Finne 11 oynatmak için almadım. Aldığım genç daha fazla forma bulması adına ve Fnneyi sürekli 11 oynatma adına iyi oyuncu almadım. Yoksa dediklerimi arka plana atabilirdim. Mevcut oyuncularıma güveniyoum ve para fazla para vermek yerine yetiştirdiğim oyuncuları izlemeyi tercih ettim. Birde free forvet bulduk baktık AMCde oynayabiliyor yemede yanında yat (: Ozan tufana fazla para verdik gibi ama muadili bir bek bulamadım ve yaşı oldukça genç İnkoomun ardında serpilecektir. Diğer yandan Juliaoyu devre arası takıma katıcaz inkoomm iyi performans verirse okuturuz yok iyi oynamazsa zaten transfer şart olmuş olucak her türlü devre arası daha iyi (:

Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon

Mesaj Yetkileri