Sonuçları toplugirince devre arası hamlelerimiz gözükmedi. kalaba ve mansur aramıza katıldı. Zaten sezon başında anlaşmıştık. Kalaba çok kez ipten aldı çokfaydalı bir eleman. Mansurda uzun taç özelliği kazandı inanıyorum ki önümüzdeki yıldan itibaren katkısı olucak. Ungareandan beklentimiz büyük genç ve iyi bir stoper son zamanlarda 11 oynamaya başladı. Stoperler bölgemizi oldukça sağlamlaştırdık. Diğer oyuncu ise geraldes yaklaşık 2 ay sakatlanınca tek bekimiz kalmıştı free sezon sonuna kadar kattık pek forma şansı bulamadı ama yedek olarak oturdu klübede
Bu profiller devre arasında geldikleri andaki profilleri. Ozaman kaydettim ama güncelleyememiştim
Spoiler: Devre Arası Transferlerim
Esas bombalar birazdan (:
Uyum sorununu halledersek önümüzdeki yıl avrupada ses getiririz
Spoiler: Gelecek Oyuncular
Bunlarda reddetme listeme eklenen yeni takımlar (:
3 yıldır sektirmeden son maçla durumumuz netleşiyor. Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar derler ama bizimkiler o tezi çürüttü![]()
Tebrikler Juan Çekirgeler süper gidiyor![]()
şl iyi olmuş para gelir en azından![]()
Bu sezon hedefi iyice yükselttik. Avrupada şöyle çeyrek final falan görürsek yeter. Fransa ligini çözemedim çok acayip mecra kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Ayrıca Clde gruplara kalısak parayı alıcaz güzel olucak yoksa para mara alamadan Alye boylarız![]()
Ufak bi lig açmayı düşündüm. Letonya falan büyük lig geldi gözümeFaroe adalarını açtım isimleri çok tuhafıma gitti izlanda gibi aynen. San marino ligine girdim yarım yıldız faroe adaları lüks kaçtı 1 yıldızdı bi takım alıcam şimdi san marino ligi
![]()
Yarım saat içinde kariyere yeniden devam edicez inş..yeni edindiğim bilgileri sizlerle paylaşmak ve transferlerimizle sezona merhaba deme vakti geldi..Avrupa ve Ligde daha başarılı olmak isteriz ama klüp menfaatleri daha ön planda dolayısıyla transferlerde alımdan öte satışlarımız damga vurucak (:
6 sene üst üste şampiyon olmuştum la o takımla FM 12'de.UEFA'da gruptan çıktıydım Bangura'nın çakması olan Bongoura mı ney birini almıştım hatta forvette yardırıyodu.İyi regenler de çıkar altyapıya önem ver bende Nale diye bi regen çıkmıştı San Marinolu Avrupa'da bile oynuyordu.Hiç unutmam UEFA 1.Grup maçımda Lizbon geldi içerde.Dakika10'da kalecileri atıldı ona rağmen 11-0 yenilmiştik.Daha sonra şahlandık ve 2.olduk.Rakip Palermo'ydu.İçerde 4-3 yenilince iyi bari zorladık dedim fakat dışarda Dos Santos 3 gol 3 asistle devleşti ve 6-0 çaktılar bize.Sonra save bozuldu felan...Ama baya zevkliydi yani halen net hatırlıyorum.
Ooo reyiz, neler yapmışsın sen öylehelal olsun vallahi
![]()
Beklettiğim için özür dilerim. Transferler biraz gecikti ufak tefek pürüzler yüüznden fakat bir taraftanda hazırlık kampımızı tamamladık. Klübün diğer alanlardaki işleriyle de uğraştım falan şuan tamamen lige başlamaya hazırız. Bu arada şampiyonlar ligi kuralarımızda çekildi. Sezon ortasında anlaştığımız opyuncuların profillerini koymuştuk dolayısıyla yenilerin profilleri paylaşıyorum
Transferlerimiz
Spoiler: Transferler
Spoiler: Gelecek Oyunlar
aldığın sağ bek mükemmel ama 11 de fazla bence sonuçta cityi yönetmiyon daha ucuza bu profile yakın oyuncular bulabilrdin transferlerini genel anlamda beğenmedim paraguaylı oyuncu kanat ama hız ve hızlanması çok kötü
Batata'nın boyu uzun olaymış iyiymiş
Yönetime avrupaya gideceğimizi söylemiştik onlarda ciddi sayılabilecek bir mebla vemişlerdi. Oyuncu satımları ile kasamızı parayla doldurmuştuk. E tabi oyuncu alımlarımızda oldu. Kasamızda yine kayda değer bir miktar kaldı.
Transferler sonrası kasamızda kalan miktar
Yönetimin bize sunduğu antrenör limitlerini sonuna kadar kullandık
19 Yaş Altı Antrenör Görevleri
As Takım Antrenör Görevleri
ve Hazırlık Kampımız
hedef nedir hedef sen onu söyle![]()
Artık avrupada olduğumuza göre geçmiş şampiyonlara bir göz atalım (:
Şampiyonlar ligi kuraları çekilirken seri başı olmadığımızı göz önünde bulundurursak oldukça dişimize göre bir rakip çektik. İnş eleyip gruplara kalırız.
Ve diğer sevindirici nokta ise şampiyonlar ligi kuralarından sonra lig maçları ertelendi sonra bir baktık şampiyonlar ligi maçlarımız üst üste bu çok güzel oldu (:
Şimdi transferler hakkında bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Stanciu aylık 300bin gibi oldukça iyi bir miktara kiraladık. Zaten Adam Maher profil olarak daha iyiydi stanciu ingilterede daha iyi gelişebilir diyerek krialadık sonuçta aston villanın tesisleri bizden oldukça iyi durumda ve maheri kesmek istemedim. Yerine ise normalde kanat görünen oyuncuyu aldım. Yani hızı vs önemli değil benim için yeterli..teknik ve mentali yaşını göz önünde bulundurursak ciddi bir AMC olabilir. Şuan pozisyon çalışıyor. Baktık olmuyor kiralarız falan en kötü aldığımız fiyata satarız. Forvete ise aboubaka vs gibi birkaç yıldız düşündüm sonrasında vazgeçtim. Moraes ve Finne 11 oynatmak için almadım. Aldığım genç daha fazla forma bulması adına ve Fnneyi sürekli 11 oynatma adına iyi oyuncu almadım. Yoksa dediklerimi arka plana atabilirdim. Mevcut oyuncularıma güveniyoum ve para fazla para vermek yerine yetiştirdiğim oyuncuları izlemeyi tercih ettim. Birde free forvet bulduk baktık AMCde oynayabiliyor yemede yanında yat (: Ozan tufana fazla para verdik gibi ama muadili bir bek bulamadım ve yaşı oldukça genç İnkoomun ardında serpilecektir. Diğer yandan Juliaoyu devre arası takıma katıcaz inkoomm iyi performans verirse okuturuz yok iyi oynamazsa zaten transfer şart olmuş olucak her türlü devre arası daha iyi (: