Herkese teşekkür ederim. İnşallah kimseyi mahçup etmem.

Bursaspor takımında gelecekte parlayacak olan yıldız adaylarımız şöyle;

Görüldüğü üzere Kararlılık seviyeleri bir tek Enes Ünal'da iyi. O da random girilmişti zaten, o şekilde çıktı. Düzgün Kararlılık seviyesi olan yaşlı oyuncularızdan ders aldırarak bu kararlılık seviyelerini arttıracağım. Böylece oyuncuların gelişimi daha hızlı ve etkili olacak.

Takımda genellik ilk olarak baktığım şeyler Asistan menejerim ve Gözlemcilerimdir. Bursasporda ikisi de berbat. Hemen onlarla sözleşmeyi fesh edip yerlerine şunları aldım;

Bu seviye için gayet yeterli bir gözlemci. İki özelliği de 18.

Özellikle Taktiksel Bilgi Birikimi sebibiyle takıma dahil ettiğim bir isim. Bu özelliğinin yüksek olması önemli maçlarda rakip oyunculara vereceğim görevler için etkili olacak. Rakip talimaları diye geçiyor sanırım... Yoksa maç içinde ne derse desin ya da Personel Tavsiyelerinde şu dizilişte oynayalım dalan desin ben dinlemiyorum zaten

Ancak Motivasyon seviyesi düşük. İlerleyen zamanlarda motivasyon değeri yüksek bir asistan alacağım takım konuşmaları için... Oyuncu Yetenek ve potansiyel değerlendirmeleri ise bonus.

Transfer & Maaş Bütçem + Personel Sorumlulukları

Neredeyse 2 milyon bütçem var... Bir şekilde değerlendireceğiz.

Ayarlarda ise ben sistemimi bu şekilde ayarlıyorum. Görselde gözükmeyen ne kadar sıklıkta personel tavsiyesi istemem. Her hafta istiyorum. Oyuncuların motivasyonlarını yüksekte tutmak için en etkili yolun her hafta düzenlenecek toplantılar olduğunu biliyorum.

Eh takıma yeni geldik, bazı oyuncular huzursuz, bizi tanımıyorlar... Hemen takımla konuşalım.

Durumu da düzelttik. Sıra geldi taktik yapmaya....