Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Lil(i)le Fransa'da Büyüyoruz | 1.Sezon

Default Lil(i)le Fransa'da Büyüyoruz | 1.Sezon

LOGOMUZ

MABEDİMİZ

PATRON

OYNADIGIMIZ TURNUVALAR

HEDEFLER

Arkadaşlar öncelikli hedefim takımı Avrupa Kupalarında kalıcı hale getirmek.
    İlk sezon 4-5 takviye ile elimizdeki potansiyelli kadronun uyumunu bozmamak.
    Takımın yaş ortalamasını düşürmek.
    Ligde ilk sezonu ilk 5 içerisinde bitirmek.
    Transfer politikam genç oyuncuları oynatıp yüksek meblağlara satmak olacak.
    Sonraki sezonlarda Lille ile Ligue 1 ' i domine etmek.
    Avrupada kupa kazanmak.
    Last edited by Chakemate : 13.Ağustos.2013 at 14:58

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylandı, başarılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

başkanı gördükten sonra lille den soğudum lillele kısa bir deneme yapmıştım bende thauvine iyi bak

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar kardeşim

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Onaylandı, başarılar.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    başarılar
    Tesekkür ederim kardesim

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    başkanı gördükten sonra lille den soğudum lillele kısa bir deneme yapmıştım bende thauvine iyi bak
    Niye lan çok sempatik adam Yedek oynatıyorum adamı. Pek verim alamadım onun yerine Marvin Martin oynatıyorum.

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Başarılar kardeşim
    Sagol Oguz Abi

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

thauvini ben de yedek bırakıyodum ama oyuna girince etkiliydi ben kanatta oynatıyodum en azından kalou dan iyiydi bi de bi fransız forvet vardı her maç gol atıyodu ismini hatırlamıyom lille de

thauvini ben de yedek bırakıyodum ama oyuna girince etkiliydi ben kanatta oynatıyodum en azından kalou dan iyiydi bi de bi fransız forvet vardı her maç gol atıyodu ismini hatırlamıyom lille de
    Kanatlı taktik kullanamdıgım için kanattaki bütün oyuncuları sattım. Taktiğim 5-3-2. 3lü stoper-2 ofansif bek - 3 mc (2si SOS 1i OK rolünde) 2 de forvet. Onatsam oyun kurucu oynatıyorum mcde o da fazla verimli degil

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar bilerim. Taktiğinizi gösel olarak paylaşabilir misiniz ?
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yaratıcı bir başlık. Başarılar iyi eğlenceler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Her kariyerimde oldugu gibi burda da öncelikle teknik ekibimi yeniledim. Oyunculardan daha önemli oldugunu düşünüyorum.

Aldığım oyuncular. İlk sezon için fena değil. Lille olunca gelmek de istemiyor çoğu. Bu listeye 9.75 Milyon Euro'ya Yassine benziayı da ekleyebilirsiniz

Spoiler: PROFİLLER 

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Başarılar bilerim. Taktiğinizi gösel olarak paylaşabilir misiniz ?
    Tabi ki Kapadım şu an oyunu ama girince atarım

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yaratıcı bir başlık. Başarılar iyi eğlenceler.
    Lille ile yazmak yerine öyle bişey yaptım Teşekkürler İbrahim Abi sagol

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Matri tam fransa ligi golcüsüydü zaten benim kendi düşünceme göre Uyum sorunu çekmezse eğer ligi derinden etkileyebilir

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Matri tam fransa ligi golcüsüydü zaten benim kendi düşünceme göre Uyum sorunu çekmezse eğer ligi derinden etkileyebilir
    Lige 3 maçta 4 gol 2 asistle başladı ama bence bu oyunun en saçma şeyi olan sakatlık vurdu biraz toparlanamadı diyelim Gerçekten 14te bunu düzeltmelerini bekliyorum çok fazla sakatlık oluyor. Gerçekte böyle sakatlanmalar olsa takımlar iflas eder.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

he rodelin de o golü niye sattın onu ya en azından yedek yapardın hilton dayıyı niye aldın onu anlamadım tutoring işi falan mı

Nesil
    2012

Aldığın oyuncuların profilleride koyaydon iyiydi Matri'yi biliyoz 10 numara transfer de diğerleri nasıl ? başarılar takipdeyim

he rodelin de o golü niye sattın onu ya en azından yedek yapardın hilton dayıyı niye aldın onu anlamadım tutoring işi falan mı
    Hilton dayı 2 maçta oynadı 2 gol attı biri vole

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Aldığın oyuncuların profilleride koyaydon iyiydi Matri'yi biliyoz 10 numara transfer de diğerleri nasıl ? başarılar takipdeyim
    Abi çok fotograf atınca sayfa geç yükleniyo o yüzden spoiler olarak attım gözünden kaçmış heralde

1.HAFTA

Spoiler: Maç Sonucu 

Spoiler: Maç Verileri 

Spoiler: Maç Yorumu 

2.HAFTA

3.HAFTA

@sentugo
    Buyur abi taktigim bu.

Büyük küçük her takıma karşı Kontrollü çıkıyorum. Napoli kariyerimdeki gibi bol gollü oynamıyorum bu sefer. Lille'in kadrosu biraz zayıf oldugundan attıgımız zaman skoru korumak istiyoruz.

Taktiğin iyiymiş

Avrupa Kuapalarında yok musun bu sene ?

Quote Originally Posted by BurcKes01 View Post
    Taktiğin iyiymiş

Avrupa Kuapalarında yok musun bu sene ?
    Yokuz ben de ona şaşırıyorum. Seneye gideriz inşallah. Taktikte bir de beklerin ofansif olması için bi kaç direktif verdim. defansif oynayan orta sahaya da bi kaç direktif verdim.

Nesil
    2012

Evet spoiler gözümden kaçmış , Matri ilk sezon gol kralı olur 2. sezon isyan bayrağını çekersin benim öyle olmuştu umarım sende olmaz , transferler % 95 çok iyi + 5 puan da paylaşım şıklığı koyarsak %100 bir transfer başarısı bence tabi

Nesil
    2012

Taktiğin de en nefret ettiğim taktiklerin başında geliyor , Norwich ve Brighton gibi ingiltere 'de nefret ettiğim iki takımda bu taktiği kullanıyor , ama taktiğin sana parasal anlam da büyük avantajı var , normal de kanatlı taktik kullansan 4 tane daha kanat oyuncun olması gerekecek böyle bir yükden kurtulmuş takım

Evet spoiler gözümden kaçmış , Matri ilk sezon gol kralı olur 2. sezon isyan bayrağını çekersin benim öyle olmuştu umarım sende olmaz , transferler % 95 çok iyi + 5 puan da paylaşım şıklığı koyarsak %100 bir transfer başarısı bence tabi
    Sakatlandıktan sonra oyunda hiç yok gibi 2.sezona gerek yok benziayı oyntıyorum. Teşekkürler

Taktiğin de en nefret ettiğim taktiklerin başında geliyor , Norwich ve Brighton gibi ingiltere 'de nefret ettiğim iki takımda bu taktiği kullanıyor , ama taktiğin sana parasal anlam da büyük avantajı var , normal de kanatlı taktik kullansan 4 tane daha kanat oyuncun olması gerekecek böyle bir yükden kurtulmuş takım
    Abi baktım takımın kanat oyuncuları iyi değil hepsi genç ben de potansiyelli olanları krya gönderdim. Forvette de büyük eksik var oraya çok para harcadım o yüzden kanatlarla ugrasmadan böyle yaptım. Taktiği niye sevmiyosun abi ?

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Sakatlandıktan sonra oyunda hiç yok gibi 2.sezona gerek yok benziayı oyntıyorum. Teşekkürler

Abi baktım takımın kanat oyuncuları iyi değil hepsi genç ben de potansiyelli olanları krya gönderdim. Forvette de büyük eksik var oraya çok para harcadım o yüzden kanatlarla ugrasmadan böyle yaptım. Taktiği niye sevmiyosun abi ?

Bana çok ters geliyor o yüzden sevmiyorum rakip bu taktikle çıkınca oyunu açamıyorum , denemediğim de kalmadı üstelik

Bana çok ters geliyor o yüzden sevmiyorum rakip bu taktikle çıkınca oyunu açamıyorum , denemediğim de kalmadı üstelik
    Aynı şey bende de oluyo abi Ortadan gelmeye çalışsan 3lü mc ve 3lü stoper var hiç uygun degil. Kanatları kullanacan onda da tek forvet kullanıyosun büyük ihtimalle stoperlerin genelde kapatmış oluyo. Yine de beklerin zerine gitmek gerek. Eğer oyundan düşerlerse gol şansı olabilir

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Aynı şey bende de oluyo abi Ortadan gelmeye çalışsan 3lü mc ve 3lü stoper var hiç uygun degil. Kanatları kullanacan onda da tek forvet kullanıyosun büyük ihtimalle stoperlerin genelde kapatmış oluyo. Yine de beklerin zerine gitmek gerek. Eğer oyundan düşerlerse gol şansı olabilir

Yok full çift forvet kullanıyorum , neyse güncellede takip edelim

Yok full çift forvet kullanıyorum , neyse güncellede takip edelim
    Abi şimdi dışarı çıkıyorum SS leri alır internet kafede atarım

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bizim dayıya bak sen vole falan da çakabiliyomuş lige güzel girmişsin özellikle de saint german galibeyeti iyi olmuş

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

İyi başlamışız. Böyle devamm

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri