Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: Sambonifacese ile ver elini Serie A (Olmazsa sağlık olsun)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

şu önümüzdeki maçı alırsam yeter bana. bi alttaki ile puan farkını açıp playofu garantiliyorum. Tabi resmi olarak değil kafamdaki plana göre

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

son yenilgiyi almamış olsak galip gelsek 8 maçlık galibiyet serisi bunun yanında berabere kalsaydık 8 maçlık mağlup olmama ünvanını kazanarak bitirecektik ligi. Ayrıca galip gelsek şampiyon olacaktık. Ah o mağlubiyet olmasaydı diyorum başka birşey demiyorum. Tabloya bakın her şey ortada...

Eşleştiğim takım C grubunun 3. konumundaki takım. Aynı sırada bitirmişiz ligleri. Ancak liglere göre bakınca onlarda çıta daha yüksekte. Bizde 72 puanla şampiyon olunurken onlarda 76 puanla ancak 3. olunmuş. Tabi ligdeki takımların gücüde önemli etken. Puan bazında rakibimiz bizi geçsede golcü kimliğimiz ön plana çıktı. Ligin en golcü ikinci takımıyız biz. Onlar ise bu konuda bizden epey geri kalmışlar. Bizden biraz daha az gol yemişler. Gol bakımından artımız var. Ve bu konuda beni en çok umutlandıran şey forvetlerin formda olması.

Fernandez ligdeki 14 golüyle en golcü oyuncumuz. Bu ara çok formda... Bakalım görelim ne olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yükselirsek iyi olucak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şuan bir üst turdaki ilk maçı yaptım ve ikinci maç için hazırlanıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kısaca play-offlar... 3. turda Villarreal B takımına elendik. Çetin ceviz çıktı. Kısacası hüsrana uğradık. Yeni baştan başlayacağız ya da uygun takım bulursak geçiş yapacağız..

Yeni sezon hazırlıklarına başladık. Sezon içinde B takım olmamız vesilesiyle epey sıkıntı çektik. Ana kadromuzu oluşturan oyuncular çeşitli takımlara kiralanmıştı, hepsi dönüş yaptılar. İlk sezonda kadromuzda değillerdi. Yep yeni bir takım olduk gibi. Hepsini denemek istiyorum. Bol bol yüksek gelir getirecek maçlar ayarladım. Kadro şişti bir anda. Athletic'in 19 Yaş altı takımından kadroma çağırdığım 17-18 yaşındaki oyuncuları yollayacağız muhtemelen. Çünkü ana kadromuzdaki adamlar kiradan döndüler. Bu arada Adalante'den bir çok oyuncu serbest kaldı. Ancak hepsi 600 bin tl'den açıyor kapıyı. Kulübümüz ise 350 bin veriyor üst limit olarak yıllık. Ekonomimizi düzeltmek için 1 gün ara ile bir çok maç ayarladık. Bir maçtan 170 bin tl gelir gelecek. bunun 40-45 bin tlsi rakibe geri kalanı kasamıza girecek ve bu sezonki oyuncu maaşlarımızı karşılamamızda kullanılacak. Böylece finansımız rahatlayacak. Hemde oyuncuları tanımam açısından iyi bir fırsat.

Şimdilik bu kadar maç. Belki dahada ayarlayabilirim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Playoffu geçememiz kötü olmuş. Gelecek sezon direk çıkmaya gayret göstermeliyiz. Hazırlık maçlarından sağlam para kırıcan gibi umarım sakatlık sorunu yaşanmaz haliyle sezon başı sert antrenmanların arasına bu kadar maç sorun yaratabilir. Ava giderken avlanamyalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok sanmam. Kadroda çok fazla oyuncu oldu bir anda. Oyuncuları elemek için iyi bir dönem olacak. Athletich takımı bizim kadrodan kafasına göre kiralamış oyuncuları. Şimdi onlar döndüler takıma. Birde önceki kadrom vardı baya bi oyuncu oldu. Rotasyona gideceğiz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yok sanmam. Kadroda çok fazla oyuncu oldu bir anda. Oyuncuları elemek için iyi bir dönem olacak. Athletich takımı bizim kadrodan kafasına göre kiralamış oyuncuları. Şimdi onlar döndüler takıma. Birde önceki kadrom vardı baya bi oyuncu oldu. Rotasyona gideceğiz
    Atletic bilbao gibimi yoksa transfer yapabiliyomusun ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bilbao'nun A takımının yanı sıra B-C ve birde 19 YA kadroları var. Benim kulüp Bilbaonun B takımı oluyor. İsmimiz değişik olsada, kadro sekmesine gelip B takımını seçince benim kulüp oyuncuları çıkıyor. Sadece bask bölgesinden oyuncu alabiliyorum. Zaten adam gibi birini alamadım daha. 2. sezondayım, transfer yapmadım. Kadroma dönen kiradaki oyuncularımla ligde iyi bir yere kapak atarım gibi. Transfere ihtiyaç yok sanırsam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

statü gereği la ligaya çıkamaz diye düşünüyorum sen yinede la ligaya çıkaracak sırada bitirp bi olanlara bakarsın sonra 2.ligden takım alırsın yada la ligadan devam edersin diye düşünüyorum sıkılmazsan

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında devam etmeyecektim. Çünkü transfer konusunda elimiz bağlı. Kadromdaki adamları Bilbao diğer takımlara öneriyor ya da kiralıyor. Ben sezona o adamla gireceğim bakıyorum kafasına göre kiralamış. Zaten yeni adam alırken sıkıntı birde kadrodaki adamlar A takımın istediği şekilde yollanınca insan sinir oluyor. Ancak kadroda baya oyuncu oldu. Geçen sezona göre daha iyi bir kadromuz var...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Aslında devam etmeyecektim. Çünkü transfer konusunda elimiz bağlı. Kadromdaki adamları Bilbao diğer takımlara öneriyor ya da kiralıyor. Ben sezona o adamla gireceğim bakıyorum kafasına göre kiralamış. Zaten yeni adam alırken sıkıntı birde kadrodaki adamlar A takımın istediği şekilde yollanınca insan sinir oluyor. Ancak kadroda baya oyuncu oldu. Geçen sezona göre daha iyi bir kadromuz var...

En azından şampiyon yapıp bırakırsan kulüplerden teklif gelir

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Hazırlık maçlarının çok olması iyi o sene bu sene !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hazırlık maçlarında iyi bütçe elde eden takımımız lige istediği gibi başlayamadı. 9 maçtan yalnızca 2 tanesini kazanabildik. Oyuncularıma ne yaptıysam kendilerine gelemeyince bende tepki olarak istifamı sundum ve karşılıklı olarak anlaşarak ayrıldım. Yeni bir takım arayışına girdik...

Başarılar.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri