1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: Keyifli Kariyer Hikayeleri için Olmazsa Olmazlar

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

orijinal paylaşılan foto:

PS:

Photoshop'ta çalışma başlattım. En başta paylaşılan resmi aldım. Fotoğraftaki NTVSpor'un tasarımı olan son dakika yazısını felan sildim ve ona en yakın derecede font koydum. Yani o resimdeki son dakika yazısının yerine istediğimizi yazabilme olanağına sahibiz. Bunu yaparkende gerçekteki fonta çok benzeyeceği için orijinallik bozulmayacak. O sağdaki saati bile silip font koydum yerine ki isteyen istediği saati yazabilsin. Bunun yanında sağ kısımdaki yılmaz vuralın montajını ben yaptım ve oraya ben yerleştirdim. PS kullanmayı bilenler anlayacaktır, Layerlar sayesinde psd dosyasındaki istemediğiniz bir layera tık yaparak görünmez yapabilirsiniz. Ben psdde layer olarak bir kaç farklı tasarım yapacağım. Böylece bir tıkla istediğiniz şekli verebileceksiniz. Örnek olarak gösterecek olursam, mesela ntvspor'un sağ üstteki logo kısmını değiştirelim...

Bu olayı sadece bir tıkla yaptım. PS kullanmayı bilen arkadaşlar nasıl yaptığımı anlamışlardır. Şuanda resimdeki aşamadayım. Resimde görülen tüm yazıları text (metin) olarak değiştirilebilir yapacağım.

Söylemesem daha iyiydi ama eğer başarabilirsem en alttaki kayan yazıyada kariyerimizde gittiğimiz takıma transfer olduğumuzu anlatan kayan yazı yapmayı planlıyorum. eğer olursa .gif olarak yazımızı yazıp kaydırabiliriz oradan. Zor birşey ama bu dediğim. Olmayabilirde. Bu ekstra bir seçenek olacak eğer yapabilirsem. Olmazsa alt yazıyı biraz düzenleyip normal olarak bırakırım ve öyle paylaşırım. Bu psd dosyasını herşey bitince paylaşacağım. Büyük kolaylık sağlayacaktır herkese...

Photoshopta biraz araştırma sonucu bir deneme çalışması yaptım. İyi oldu gibi
    Last edited by SAİT71 : 15.Ağustos.2013 at 07:02

Mesaj Yetkileri