Bu konuşmaları yapmak oyuncuların morallerine direk etki yapıyor.
![]()
Bu konuşmaları yapmak oyuncuların morallerine direk etki yapıyor.
![]()
Sentugo.
Ruh halim
Çünkü
![]()
Sentugo.
hadi mucize mi oluyo yoksa
Şampiyon Galatasaray olmuştur(baltalı ilah)
Football is simple,but Football Manager is not
Ruh halim
Çünkü
![]()
Sentugo.
Gösterip vermemişler![]()
Gösterip vermediler
Yine şampiyonluğu kaybettik. Yine son maç. Ben gördüm ki 80 puanı alan garanti şampiyon oluyor oyunda..
13 puan farkını gittik 2 ye kadar indirebildik 17 maçta.. Bu da büyük bir başarıdır... Yine de geçen seneye göre UEFA'da daha başarısızız. Sadece Türkiye kupası kazanma ihtimalimiz var.. Rakip 91 gol atmış ve en az golü onlar yemiş. Hak etmişler yine. Ama benim Frey sakatlanmasaydı ben gösterirdim onlara
Ben bu adamları bu sene 2 kere yendim. Kesin Kupa finalinde yenilirim![]()
Sentugo.
Yapma bee , yine kaçtı şampiyonluk..
Hocam yine de çok iyiydin bu sene artık önümüzdeki sene gelsin şampiyonluk ama ondan da önce Türkiye Kupası varFinalde başarılar , umarım TK'da alt edersin Cimbom'u
![]()
Görevde kal - mişyın komplitıd
Türkiye kupasını aldık en azından! Geçen seneye göre bit tık üstteyiz bana göre... Hem ligte kazandığımız puan 1 puan üstte. Hem üst üste maç kazandık o kadar... Büyük takımları yenebildik.. UEFA'da erken elendik ama o sıralarda lig bizim için daha değerliydi, yedek kadroya yakın kadrolarla çıkmıştık. Gerçi ligi alamadık ama olsun.
Maçta neler çektiğimi görmeniz için görselledim.
Asla ve asla zaman geçirmeyi fullemem. Her fullediğimde en az 1 gol yemişimdir kesin. Oyuncu hak değişiklik bu sefer gerçek manasında doldu ve 2 sakat verdik. Yerine adam koyamayınca böyle bir dizilişe gittik. Biliyorsunuz benim takım "Hücum" oynar. Onu da "Kontra" yaptık. Bu değişikliği yaptıktan sonra hem gol yemedik hem de Gökhan Zan'ı ikinci sarıdan attırdık.
ve Kupa bizim. Pinto gerçekten güzel bir gol attı.
![]()
Sentugo.
Arkadaşlar kadrou az çok biliyorsunuz.
Frey-Civelli-Taiwo-Belluschi-Batalla-Pinto
yabancılarımızdı. Neredeyse her maç oynadılar. Bir de Blanco vardı yeni transfer. Onu da Kupa maçlarında ve sakatlık veya kart cezası durumlarında oynattık.
Seneye biliyorsunuz ki 5 yabancıya inecek.
Hangi oyuncumuz ile yolları ayıralım ?
Türk oyuncularımız şu şekildedir;
Kırmızı kutu --> Gençlerimiz, seneye kesin kadrodalar
Turuncu Kutu --> Seneye rotasyon oyuncuları olarak kadroda bulunabilirler
Mavi Kutu --> Bu seneki ilk 11 oyuncularımız. Kaliteli isimler. Seneye 11 olmasalar bile en azından yedek olurlar.
İşaretsizler --> Gitseler de olur. Bir tek Kazım boşa düşecek, o zaman alacağız...
Bosman kuralı ile devre arasındayken, bedavaya anlaştığımız 3 Türk var.
Cenk Tosun, Hürriyet Güçer ve Veysel Sarı
Bu oyuncuların hiç birisi ilk 11 değil, rotasyon olacaklardır. Bu arada Sinan Bolat transfer listesindeyken teklif vermiştim, GS duydu bunu, gitti aldı. Onlara ordan da ayrı bir gıcıklığım oluştu oyunda...
Geçen sefer Kaleci Onur'u 2. sezonda takıma katmıştık ama Frey'den daha iyi bir performans sergileyememişti, hatta kötü bir performans sergilledi bile diyebiliriz. (Kovulduk ulanne olursa olsun yani )Hem de bonservisi ve maaşı çok yüksekti. Başka da kaleci yok sanırım...
Sağ bek tamam. Ozan ve Şener ikilisi
Defansta Efe Halil ve Sezer Özmen olabilir diyeceksinizdir. Onları deneyeceğiz, pahalıysa alamayız ama. Hem ben hızlı defans oyuncuları seviyorum, o elemanların ikisi de yavaş.
Sol bek önemli, zaten Türk yok oyunda. Taiwo'da epey iyi aslında. İyi fiyata okutursak yine iyi olabilir biim adımıza..
Sağ kanatta Erkan Zengin nasıldır ? Boşa düşecekti sanırım.. Sol kanatta Ozan ve Kaan* sezonu götüreceklerdir..
Hücum hattına takviyeye gerek yok..
İyi regenler bulursak Türk, sanırım onları takıma katıcaz en fazla
Last edited by sentugo : 17.Ağustos.2013 at 03:41
Sentugo.
Hayırlı olsun geleneksel transfer dönemi![]()
3. Geleneksel Transfer Dönemi Açılmıştır , Hayırlı Uğurlu Olsun..![]()
Sentugo.
Yine,yeniden Tony Watt![]()
Sol kanatta oynatmak üzere Gökdeniz Karadeniz'e ne diyorsunuz ?
![]()
Sentugo.
yaşlı diyorum hızı 10 diyorum![]()
Okan deniz'i de arada oynat![]()
Bursaspor kulübü Geleneksel Transfer Döneminde takımı neredyse baştan yaratmak zorunda kaldı.
Görüşmelere başladığımız ve sonunu getireceğimizi hissettiğimiz oyuncular şu şekildedir.
Onur Kıvrak, Okay Yokuşlu, Turgut Doğan Şahin, Emre Güral, Agustin Allione, Gökdeniz Karadeniz, Muhammet Demir.
Bunların haricinde takımda sol bek eksikliği hissediliyor. Avrupa maçlarına gelindiğinde takımda yedek sol bek bile yok. Önceliğimiz bu mevki olmalı. Yabancı da olabilir hatta daha iyi olur.
Aynı şekilde iyi bir defans lazım.
Bulabildiğimiz regenleri falan toplayacağız tabii..
Last edited by sentugo : 17.Ağustos.2013 at 17:50
Sentugo.
Ondan cacık olmuyor. Kiraladık onu yine.
Sezonu kurtamıştı diye hatırlıyorum.
Yaşından dolayı kiralık olarak kadromuza katacağız. 5 Yabancı ile oynamanın dezavantajları bu oluyor. Özellikleri fena değil. En az bir sezon daha üst düzey oynayabilir. Oyunda Galatasaray falan alıyordu, özendim.
Sentugo.
Hakan Çalhanoğlu' na baktın mı hiç ?
Teşekkürler, listemize aldık kendisini. AMC bölgesinde oynuyor sanırım. Bonservis/Performans olayına göre takıma katabiliriz.
Şu anda bizim takımımıza katılmak istemiyor kendileri. Potansiyel değerlendirmesi 20 olan gözlemcilerim kendisine 4,5 yıldız verdi. Kesinlikle ilerleyen yıllarda Bursaspor takımın yer alacaktır kendisi.
Sentugo.
Hakan Çalhanoğlu'nu beğeniyorum.
İmzaya çok yakın
Sentugo.
Caner Erkin gibi duruyor burdan
Caner yakışır![]()
Hasan ali kollardan öyle geldi bana![]()