Play Off 2. Maç
İlk Yarıda etkili oyun sergileyemedik, eğer 1 gol bulsaydık belki daha farklı işler çıkarabilirdik ama doğrusu İngiliz devine karşı eksiklerin bu kadar fazla olduğu zamanda kötünün iyisi diyip Avrupa Lig'ine devam etmeye bakıcaz...
Play Off 2. Maç
İlk Yarıda etkili oyun sergileyemedik, eğer 1 gol bulsaydık belki daha farklı işler çıkarabilirdik ama doğrusu İngiliz devine karşı eksiklerin bu kadar fazla olduğu zamanda kötünün iyisi diyip Avrupa Lig'ine devam etmeye bakıcaz...
Başarılar dilerim. Nicuşor Stanciu'yu mutlaka tavsiye ediyorum. Alex'in yerine tam aradığın adam olabilir![]()
Teşekkür ederim, bir araştıralım bakalım senden duyuyorum ilkkez.
Avrupa liginde güzel bir grup gelirse daha avantajlı bir eleniş olacak.
...
Belliydi zaten,Avrupa Ligini alırız artık![]()
SporToto Süper Lig
2.Hafta
* 37. Milos Krasic
Süper Kupa
* 4. Emre Belözoğlu
** Wesley Sneijder 45+2'
** Felipe Melo 50'
Kırmızı Kart # **
Avrupa Ligi Gruplarımızın Kuraları çekildi.
Kolay bir gruba düştük gibi geldi nedense, favori olarak gösteriliyoruz. Umarım sakatlıklar başımıza iş açmazlar...
Kupa güzel olmuş.![]()
Uleyn Komutanından İzin Aldın mı ( :
Görmeyim Buralarda Serhat Nöbetini Tut![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Walter Montillo'yu öneriyorum ben de sana. Alex'ten daha fazlasını verebilecek bir oyuncu
Grup çok kolay olmuş Avrupa'da.
3.Hafta
Kendi sahamızda zorlandık ama güzel galibiyet oldu...
C Grubu
* 20. Mehmet Topuz (Pen.)* 61. SeanMitchell* 38. 72. Caner Erkin
* 40. Cristian Baroni
Favori olduğumuzu ilk maçımızdan herkese kanıtlamış olduk aldığımız galibiyetle, güzel bir başlangıç oldu...
4.Hafta
Deplasmanda zorlu geçmesini beklediğimiz Karabük maçını kayıpsız geçtik, ilk ve ikinci yarıda bulduğumuz gollerle 3 puanın sahibi olduk...
al de güzel grup gelmiş bence o grup maçlarına yedek ağırlıklı kadrolarla oyna sonuçta çıkarsın o gruptan asıl lig önemli gs 4.yıldızı takmamalı bizden önce![]()
Maçlar güzel.![]()
Neden Alex Vari Arayışlar Sürüyo Takım Gayet Güzel Selahattin Vari Savaşan Oyuncuyu Severim![]()
Aynen öyle önemli olan benim için 2 3 sezon boyunca Süper Lig'de hakimiyet kurmak..
Takım toparladı güzel sonuçlar almaya başlıyoruz.
Asıl olarak Alex tipinde bir oyuncu arayışım yok takım olarak oynamayı oynatmayı seviyorum bireyselliği sevmiyorum.
5.Hafta
Volkan'ın yediği hatalı golle maça 1-0 geride başlasakda tekrar geri dönmeyi başardık, güzel maç oldu Kuyt'ın attığı goller takım için önemli isim olduğunu gün geçtikce dahada anlamlaştırıyor.
Gelecek Maç; Kayseri Erciyesspor ' STSL
6.Hafta [ Erteleme Maçı ]
Deplasmanda iyi bir oyun oynayamadık, erteleme maçını avantaja çevirmek elimizdeydi ama olmadı.
C Grubu 2.Maç
İyi futbol oynadık ama golü getiren vuruşu bir türlü beceremedik..
Sorun bence forvet takviyesinde değil, bence oyunu orta sahada sıkı tutmalısın ya sistemde değişikliğe gitmeni öneririm, yada orta sahada 1-2 ismi kulübeye çekip rotasyona gitmeni
Şuanlık çok orta sahamız yok ki, sakatlıklardan gerçek takımı kuramadık biir türlü.![]()
İlk yarı bitince puan durumlaron ekler misin ?
Sentugo.
7.Hafta
Kuyt'un gecesinde 3 puanı hanemize yazdırıyoruz...
2.Tur
Deplasmanda Erciyes'i rahat geçiyoruz...
Lig'de ve avrupada bayağı ilerledik, o yüzden topluca bir tablo eklemek istedim. Gidişat çok güzel oldu bir GS maçında puan kaybı yaşadık diğer türlü pek sıkıntı oluşturacak maç oynamadık daha...
13.Hafta
* 35. Emre Belözoğlu
Güzel maç oldu deplasmanda zorlansakta kazanmasını bildik, dolu dizgin devam ediyoruz...