1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: bu oyun adamı delirtir

Hybrid View

Hocam üzerinde çalışmakta olduğum bir taktik var şu an farklı bir takımda deniyorum ve sonrasında Fenerbahçe ile deneyecektim.Eğer istersen taktiği paylaşabilirim hem sana yardımcı olur hemde ben sonuçlardan çıkarımda bulunabilirim.

Şu an denediğim takım Portekiz İkinci Lig takımı.Medya tahmini 17. sıra olarak gösteriliyordu.Bu takımla bile her maç en az 2-3 CCC ye sahip oluyordum.Kupalarda Nacional Madeira,Vit.Setubal,Gil Vicente gibi üst lig takımlarına 4 attım.Braga'ya 3-2 kaybettim.

Dediğim gibi istersen,yardımcı olabileceğini düşünüyorsan taktiği paylaşabilirim.

sevinirim valla kardeşim en azından bi deneyim

Quote Originally Posted by gfblugano35 View Post
    sevinirim valla kardeşim en azından bi deneyim

http://s3.dosya.tc/server9/PzwGT5/BestofFm.rar.html

buyur dostum olumlu olumsuz bilgilendirirsen sevinirim.

en sevdiğim taktik 4-4-2 dir ama bir türlü 13 de başarı sağlayamadım arkadaşın bahsettiği gibi evimde anadolu takımlarına karşı bile en büyük sorun topa sahip olamamak.. ama 4-2-3-1 de topa sahip olma konusunda sıkıntı yaşamadım.. ama bu formattada takıma istediğim futbol stratejisini oynatamıyorum. Enteresan şeyler oluyor gerçekten

valla kardeşim taktik iyi olabilir ama benim kadroma uymaz cunkü sol kanatta griezmann var onuda kesemem takımdan.

Mesaj Yetkileri