-
19.Ağustos.2013, 23:31
Kariyer & Hakkımda
Evet arkadaşlar merhabalar herkese;
Yıllardır CM/FM oynar, (yanılmıyorsam 2000-2001'den beri) turksportal'ı takip ederim. Her yeni FM oyununda hep oyun dinamiklerini sonuna kadar kurcalar, taktiklerle en ince ayrıntılarına kadar uğraşırım. Yönettiğim her takımı olabildiğince gerçekçi bir havaya girerek yönetir, mümkün olduğunca oyuncu ve rakip menajerlerle etkileşimleri aktif tutmaya gayret ederim. Antrenör talimatlarını, antrenman performanslarını mutlaka dikkate alırım. Her zaman oyundan zevk almaya çalışmışımdır.
Turksportal ailesinin çok uzun zamandır içerisinde olmama rağmen, hiç aktif olmamıştım. İlk kez kariyer açmaya heveslendim. Futbolda fantezileri, kendine has tarzları, futbolu ölüm-kalım haline getiren unsurları severim. Modern futbola bakış açım hiç pozitif olmamakla birlikte bu durum beni futboldan da soğutmaya başladı. Bu yüzden bugüne kadar bu oyunu güzelleştiren futbol adamlarına hep saygı duyup desteklemeye çalıştım. Arkadaş arasındaki muhabbetlerde hep kimsenin vermediği, akıllardan çoktan çıkmış futbol anıları ve adamları ile ilgili örnekler vermeye gayret ederim. Çünkü o unsurlar bize bu oyunu sevdirmiştir.
Zvonimir Boban, gerek karakteriyle gerek saha içinde ki mental yapısıyla benim hiç bir zaman unutamayacağım bir oyuncudur. Bu kariyerimde onun adını anmak istedim, o olmak istedim. Umarım eğlenceli ve onun hayat felsefesine paralel bir kariyer olur. Biliyorum çok uzattım, herkese şimdiden teşekkür ederim.
Böyle bir giriş yapmak içimden geldi arkadaşlar. Herkese iyi forumlar dilerim.
Last edited by Signor Joga : 20.Ağustos.2013 at 00:16
Reason: Başlık Değiştirme
Mesaj Yetkileri