Helal olsun valla boyle bir performans muhtesem cikarsin ligden insallah![]()
Hayır ilk maç 1-1 kaldık penaltılara gider böyle olursa.
Ve maç penaltılara gidiyor kazanan lig yükselicek
Hadi bismillah çıkalım
Tebrik ederim hocam cok iyi bir başarı![]()
Basın açıklaması:ILGAZ her zaman ki gibi bu başarıyı taraftarlara armağan edip onlar olmadan başarmalarının mümkün olmayacağını söyledi.ILGAZ ayrıca yakın dostu Canaries'e desteklerinden dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi çok heyecanlı olduğunu belirten ILGAZ orada bacaklarının neden titrediği sorusuna ilginç bir cevap verdi.ILGAZ penaltıların onu çok heyecanlandırdığını ve çişinin geldiğini söyleyip koşa koşa uzaklaştı.
Transfer dönemini bomba gibi geçirmek istiyoruz!Transfer döneminin gelmesiyle birlikte geçen sezonun flash isimlerinden Preston'nun hocası ile konuşma fırsatını yakaladık!
+Hocam bu sezon ki hedefiniz nedir?
-Biz Preston kulübünün başında olduğumuz sürece her zaman kupalara talibiz bu sezon ki hedefimiz geçen sezon gibi yükselmek.
+Hocam transfer sezonuna az bir süre kaldı,aklınızda bomba bir transfer var mı?
-Biz kulüp için her zaman geleceğe yönelik düşünürüz.Bu bu senede olacak belki orta sahaya veya defansın göbeğine o gençlerimize yol gösterecek bir general alabiliriz.
+Hocam takımda ne gibi değişiklikler göreceğiz?Baştan aşağı yenileyecek misiniz?
-Takım seçimim her zaman en az para harcayacağımız şekilde olmuştur.Bir oyuncu hak etmiyorsa gözünün yaşına bakmam bu oyuncu Messi bile olsa bir şey ifade etmez.
+Son sorumuz.Bu sezon sizi nerelerde görebileceğiz?
-Bu sezon ki hedeflerimiz yine şaşırtmak.Biz burada olduğumuz sürece bu kulübü en üst seviyelere yükseltmek.
+Hocam teşekkür ederiz.
-Ne demek yine bekleriz.
Everton maçından sonra resmen destan yazmışsın hocam , tebrikler..![]()
Çiğ köfte var dediler geldik !
Biraz sonra gelecek transferlere sizde şaşıracaksınız bugünün bombası geliyor!Ben bile şaşırdım nasıl diye ama geliyor uçakta şuan bir aksilik çıkmazsa imzaya geliyor!
Ben biliyorum![]()
Hocam tebrik ediyorum. npower çok keyifli bir lig, ilk sezonunda çıkmaman daha iyi olur bence çünkü orda da iyi para birikiyorPara biriktirip çıkman daha iyi olur premier lige. Biraz geç de olsa başarılar dilerim
![]()
KENDİSİ FUTBOLUN ENLERİNDEN KENDİSİ ÇOĞU KULÜPTEN PAHALI KENDİSİ DÜNYANIN EN ÇOK KAZANAN FUTBOLCUSU İDİ KENDİSİ BUNU UZATMAMALIYIZ ÇÜNKÜ ZAMANINIZ YETMEZ.PRESTON BUGÜN ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ MENAJER ILGAZ TRANSFERDEN SONRA EVİNE GİDİP UYUDU BUNUN GERÇEK OLAMAYACAĞINI DÜŞÜNÜP,EVET EVET ONUN GEÇEN SEZON 21 MAÇTA 11 ASİSTİ VAR O GELDİ.
DADADADADA DAVİİİİİİİİİD
Beckham Beckham Beckham !
vay anasını behayırlı olsun
![]()