1 ile 30 arası toplam 1965 sonuç

Konu: İçimizdeki Ternanalılara Irkçılık Yapıyoruz | Türkiye ile Hedef 2038 Dünya Kupası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Ne diyim umarım yararlı olur..forvetlerde creatiflik önem kazanyor yoksa hep aynı tarz bodoslama yapıştırıyor bu elemanın birde karar vermesi zayıf konsatrasyonda zayıf :F Eleman freni patlak kamyon misali serbest bırakacan takımdan bağımsız bu
    diaz çok para çekiyolar 10 milyon bütçe var 3 adam alıyoruz ne yapmamı bekliyosun kör topal oynar baktık bu sezon çok yararlı değil 3 e 5 e satarız ayrıca domine etsin demiyorumki adama 10 gol atsın yeter

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    diaz çok para çekiyolar 10 milyon bütçe var 3 adam alıyoruz ne yapmamı bekliyosun kör topal oynar baktık bu sezon çok yararlı değil 3 e 5 e satarız ayrıca domine etsin demiyorumki adama 10 gol atsın yeter
    çok para savuruyorsun 10 sezon altyapıya yardırsan her sene 2-3 adam en kötü 1 adam gelebilrdi onları yetiştirirdin ama tabi sziler hazırcısınız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çok para savuruyorsun 10 sezon altyapıya yardırsan her sene 2-3 adam en kötü 1 adam gelebilrdi onları yetiştirirdin ama tabi sziler hazırcısınız
    Hazırcımı ? Alt yapı tesislerini bu 4. kere geliştiriyorum 4 kere stad genişlettik 2 kere antrenman tesislerini geliştirdik yetmezmi anam ? para yok pul yok bizde altyapıya önem veriyoruz bide bunu senmi söylüyosun "hazırcı" diyerek eski kariyerlerini açar buraya yayarım benim yaptığım transferlerin 5 katını senin yaptığını ispatlarım kalırsın öyle

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hazırcımı ? Alt yapı tesislerini bu 4. kere geliştiriyorum 4 kere stad genişlettik 2 kere antrenman tesislerini geliştirdik yetmezmi anam ? para yok pul yok bizde altyapıya önem veriyoruz bide bunu senmi söylüyosun "hazırcı" diyerek eski kariyerlerini açar buraya yayarım benim yaptığım transferlerin 5 katını senin yaptığını ispatlarım kalırsın öyle
    senin bir forvete verdiğin parayla ben tkaım kuruyorum ama

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

senin bir forvete verdiğin parayla ben tkaım kuruyorum ama
    50.Kariyerin diaz bırakta olsun transfer listesi yapmışsın bavul gibi taşıyosun adamları belli adamların 300 bine 500 bine alıyosun bişi diyomuyuz bikere bu hırvat forvet seni yanıltırsa görürüm ben seni yok karar verme yok siyahi değil falan sezon sonu görüşürsek nolacak :d

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

50.Kariyerin diaz bırakta olsun transfer listesi yapmışsın bavul gibi taşıyosun adamları belli adamların 300 bine 500 bine alıyosun bişi diyomuyuz bikere bu hırvat forvet seni yanıltırsa görürüm ben seni yok karar verme yok siyahi değil falan sezon sonu görüşürsek nolacak :d
    Tanınmadık adamlardan da ucuza takım kurarım merak etme (: yeri gelir scout yeri gelir fizyoterapist olurum ben (: Ayrıca oyuncu kritik maçlarda seni çuvallatabilir yoksa hızı falan yardırır iş yapmaz demiyorum 6 milyona bu mentade bir oyuncu almazdım diyorum (:

Mesaj Yetkileri