Forvette 4 önemli isme sahibiz fakat bunlardan Mame Diouf, Schlaudraff, Didier Ya Konan sakat. Geriye bir tek Sobiech kalıyor. Bu sakatlar takıma dönünce çift forvete geçmeyi düşünüyorum. Ayrıca Ya Konan'ın sağ kanattaki eksikliğinde Stindl oynayacak. Bittencourt henüz 18 yaşında, gözlemcim 5 yıldız veriyor potansiyeline. Aslında bu sene çift forvet oynayıp seneye Bittencourt'u oynatmayı planlıyordum ancak bu planım sakatlıklar nedeniyle 3 ay aksayacak. Onu sakatlar dönene kadar mümkün olduğunca kullanacağım.
Orta sahada Schmiedebach ve Huszti kilit oyuncularım. Az önce de belirttiğim gibi sağ kanatta aslında Ya Konan oynayacak.
Stoperlerimiz gayet kaliteli isimler. Alternatifleri de sırıtmaz. Sağ bekimiz 33 yaşında bir Amerikalı. Özellikleri gayet iyi, bu sezon bizi idare edecek fakat seneye genç bir ismi oraya monte etmeyi planlıyorum. Sol bekimizde normalde Pander vardı ancak o da 3 aylığına sakatlandı. O mevkide 2 alternatifimiz vardı. Bu alternatiflerden Schulz, Pocognoli'den biraz daha iyi. Bu nedenle onu tercih ettim.
Kalede ise 23 yaşındaki Ron-Robert Zieler gibi müthiş bir kalecimiz bulunuyor. Ona çok güveniyorum. Gözlemcim de 4.5 yıldız veriyor.
POTANSİYELİ OLAN OYUNCULARIMIZ
Leonardo Bittencourt
Ron-Robert Zieler
André Hoffmann
Artur Sobiech