Biraz geride kaldım o sebeple fikstürü koyuyorum. Bundan sonra oynayacağım maçları ayrıntılı olarak paylaşacağım.
Takımımız geldiğimizde ligde lider konumda bulunuyordu. Lig ortalamasının üzerinde bir kadromuz vardı. Zaten ABD'nin en zengin, mali açıdan en rahat kulübüyüz. Ancak MLS kuralları gereğince oyuncuların toplam maaş ortalamalarının 5 küsür milyon € olması gerekiyor. Bu sebeple biraz kısıtlanmış durumdayız. Her takım için bu kural geçerli. Avrupa'dan bir kaç oyuncu takviyesi yaptık. Maaş ortalamasını yükselten ve yıllık 6 küsür milyon € alan Keane'yi satarak bütçeyi düşürdük. Yerine Elazığspor'un eski forveti Zaki'yi uygun bir bütçe ile transfer ettik. Forvet boşluğumuzu böylelikle doldurduk... DM bölgesine Owen'ı aldık. AMC'ye Carvalho'yu almıştık ancak galiba maaş bütçesine uymadığı için yönetim tarafından serbest bırakıldı. Pek anlayamadım o olayı. Ayrı şekilde Serrano'da serbest bırakıldı. 2 kilit transferimiz böylelikle uçtu. Defansa Ponce'yi alarak güçlendirdik. Sol bek ve stoperde oynayan Del Horno'yu alarak büyük bir açığı kapattık. Ve En kilit transferimiz Leto oldu. 25 yaşındaki kanat oyuncusu sağda ve forvettede oynayabiliyor. Transferlerimiz çok güzel oldu bana göre. MLS'nin üzerine çıktık böylece. Açık ara favoriyiz.
Bu arada Birleşik Devletler Kupası'nda bir çok turu geride bırakıp finale yükseldik. Çeyrek finalden itibaren şemayı koyuyorum:
Kuzey Amerika Kupası'nda ise G grubuna düştük. 3 takımlı gruptan lider çıkacağımıza inanıyorum. Kupanın favorisi bana göre biziz.