Yönetim heralde bendeki ışığı gördü devre arasında transfere 10 milyon ayırdı bakalım şöyle 2 adam alsak ne güzel olur![]()
Yönetim heralde bendeki ışığı gördü devre arasında transfere 10 milyon ayırdı bakalım şöyle 2 adam alsak ne güzel olur![]()
Deplasmanda Brescia'yı yendik içerde Pescaraya yenildik pescara maçını ben kaybettim. Transfer dönemindeyiz 1-2 adam getirtebilirsek direk 11'e koyabileceğimiz ilk 4 şansımız devam eder arayışlarımız sürüyor![]()
Yeni aldığımız forvetin herhangi bir sakatlık, boş kaleye topu auta atmaması için sultanahmete götürüp okuttuk ayrıca "31" numarayı verdik hadi hayırlısı![]()
SERİE A 18-19-20.HAFTALAR VE İTALYA KUPASI SONUÇLARI
İtalyanın puanı düşük CL'ye ilk 3 gidiyor nasıl yakalayacağız yahu ?
Sen namağlup götürürsün kalan maçları kalırsın. :P
La bu Omrani de neymiş be![]()
![]()
kupa maçında 4-0 roma karşısında öndeyken crushhh dumppp aşkım benimmusleraya 4 atıyoduk :/
"GELİYORUZ"
Ternana napıyor acaba![]()
Hocam beklediğimden iyiyizternanayı düşürmek gerekecek gene
![]()
sen unut şampiyonlar ligi işini zahmet olmazsa pescara nın kadrosunu atabilir misin
Değişik bi taktik anlayışıyla yola devam ediyoruz, eski taktikte 4-2-3-1 şeklinde 3 amc oynatıyorduk her maç %60 topla oynayıp rakibin 1-2 atağıyla yenilmek çok koymaya başlamıştı bizde önde basmak yerine bu taktiğe göre biraz daha geri çekilerek tempoyu düşürüp rakibin zaaflarından yararlanıp hızlı ataklarla sonuca gitmeyi tercih ettik 4-1-4-1 şeklinde savunma ağırlıklı ilerliyoruz en azından öne geçtikmi maçı koparıyoruz şimdilik böyle devam etme kararı aldık kupada napoliyi eledik finalde juve geldi bu finalde elensekte avrupa ligine gidiyoruz anlamına geliyor.
o finali kazanamazsın zaten daha birkaç yıl önce 4 yemiştin süper kupada![]()
Taraftar arkanda hemen saldır Mantova hamsi var tavada!
İnanıyoruz başaracağız skor belli 3-1 1 golde duran top.
Saldır Mantova koyalım Pescaya hocam haydi başlasın maç![]()
Takipteyim hocam yardır.
Çizme'de perde kapandı işte veriler.
Fikstürümüz ve sonuçlar.
Puan Durumu
Ever Larraquy yılın 11'ine seçildi.
hocam şampiyonluk demişsinde juventus 95 yapıyo 96 puan sen nası yapçan allahını seversen![]()
3 Sene içersinde Avrupa'da kupa kaldıramazsan istifaya davet... asdasdasd![]()