Abi resimleri kırparak koysana daha iyi olabilir (sadece tavsiye ) Gayet güzel şampiyon olabiliriz.
Originally Posted by Burak Akmanoğlu Abi resimleri kırparak koysana daha iyi olabilir (sadece tavsiye ) Gayet güzel şampiyon olabiliriz. Resimleri kırpmayı ben de düşünüyorum ama nasıl yapsam karar veremedim. Ekran çözünürlüğü yüksek olduğu için resimler zor açılıyor herhalde.
TariboWest
Originally Posted by Moussa Sow Resimleri kırpmayı ben de düşünüyorum ama nasıl yapsam karar veremedim. Ekran çözünürlüğü yüksek olduğu için resimler zor açılıyor herhalde. Photoscape'den yapabilirsin yada lightshot kullan çok rahatlar.
Originally Posted by Burak Akmanoğlu Photoscape'den yapabilirsin yada lightshot kullan çok rahatlar. Program falan uğraşamam yahu. Oyundaki görüntüden kırpacağım herhalde.
Originally Posted by Moussa Sow Program falan uğraşamam yahu. Oyundaki görüntüden kırpacağım herhalde. Lightshot program sayılmaz aslında bir kurcala derim
Originally Posted by MuraTBudaN Liderliği aldık geri de vermeyiz. Geri verdik de bakalım geri alabilecek miyiz ? Originally Posted by Burak Akmanoğlu Lightshot program sayılmaz aslında bir kurcala derim Bi bakayım madem.
Forum Rules