1 ile 30 arası toplam 178 sonuç

Konu: Zvonimir Boban | Southampton FC | Düşme potasından FA Cup finaline...

Hybrid View

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Yunanistan özel ilgi alanım

Sonuçlar cok cok iyi Genclerbirliginden sonra mükemmel oldu premier lig Stoke'un performans sasırtıcı önümüzde ki sezon bomba gibi olucagının sinyalleri geliyor
    Dostum öncelikle ilgin için teşekkür ederim, bu aracılıkla bir mesaj vermek istiyorum, bu kariyer hikayeleri forumu sanki eski havasından çok çok uzak, o FM2007-2008 dönemlerinde ne konular, ne kariyerler açılır yüzlerce sayfa yorumlar alınırdı... Neyse...

Yunanistan özel ilgi alanım derken? Memleket falan mı? Pire'yi de gördüm orda Ben de Yunanistanlı sayılırım da...

Lig performansına gelince, valla hiç belli olmaz belki bu sene bu formu sürdürebilirsek üst sıralarda bir süprize imza atabiliriz, imkansız sadece zaman alır

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Signor Joga View Post
    Dostum öncelikle ilgin için teşekkür ederim, bu aracılıkla bir mesaj vermek istiyorum, bu kariyer hikayeleri forumu sanki eski havasından çok çok uzak, o FM2007-2008 dönemlerinde ne konular, ne kariyerler açılır yüzlerce sayfa yorumlar alınırdı... Neyse...

Yunanistan özel ilgi alanım derken? Memleket falan mı? Pire'yi de gördüm orda Ben de Yunanistanlı sayılırım da...

Lig performansına gelince, valla hiç belli olmaz belki bu sene bu formu sürdürebilirsek üst sıralarda bir süprize imza atabiliriz, imkansız sadece zaman alır
    Aynen öyle Yunanistan Çok iyi hatırlıyorum o dönemlerde ki kariyer bölümünün aktifligini cok daha güzel anlatımlar cok daha özenli kariyerler ve daha cok emeğe saygı vardı
    You'll Never BeatThe Irish !

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Aynen öyle Yunanistan Çok iyi hatırlıyorum o dönemlerde ki kariyer bölümünün aktifligini cok daha güzel anlatımlar cok daha özenli kariyerler ve daha cok emeğe saygı vardı
    Benim de baba tarafım Yunanistanlıdır Az önce PAOK kariyeri konuna da bir göz attım da PAOK'da alınabilir FM'de bi ara

Eskiden dediğin gibi, daha özenli daha düzgün dillerle anlatılan konular vardı. Sanki o zamanlar tabi yeni olduğundan bu işler ondan öyleydi gibi bi yandan da hak veriyorum millet okumak ilgi göstermek zorundada değil tabi... neyse dağıtmayalım konuyu, senin kariyeri takip ediyorum

Mesaj Yetkileri