Beklenen gün geldi ve artık resmi maçlara çıkmak vakti! Brezilya maçı sonrası olumlu tepkiler alsakta skoru bize tatmin etmedi. Oyunculara güven tam ve bu sene gruplardan çıkarak bir armağan etmek istiyoruz. Rakiplerimiz kağıt üzerinde kolay gözüksede futbol sahada oynanan bişeyler ve skorları önceden tahmin edilmiyor. Elimizden gelen herşeyle son dakikaya kadar mücadele edeceğiz!

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri

1. Maç

Andorra'ya karşı üstün bir oyun sergiledik ve bunu 5 gol ile süsledik. Taktiğimiz daha oturmamış haliyle kolay rakibimze üstün pozisyon ve top yüzdesiyle oynadık fakat bu herşeyin başlangıcı olmayabilir. Umarım bu serimizi devam ettirirz

2.Maç

Kendi evimizde böyle bir futbol bize yakışmadı. Abdullah Avcı'nın sistemini değiştirmek kolay olmuyor. Taktik uyuşmamazlığı bu maçta bize gösterdi fakat bunu telafi edeceğimize söz veriyorum.

3.Maç

Oynayan taraf biziz fakat yine defans hatasıyla golü yedik ve karşılık veremedik. Suskun golcümüz yine suskunluğunu devam ettirdi ve ofansif oyuncularımız saha içinde koştu fakat bitirici vuruşları yapamadılar. Taktik değiştirme zamanı geldi!

Yeni Taktiğimiz Atalay v1

Böyle kötü sonuçlar alarak taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayım. Taktik ile bir türlü barışamadık ve en sonunda yeni bir taktik oluşturdum. Kontrol ve dengeli oyun anlayışımız ile rakibi bunaltıp kontra ile vurup işlerini bitireceğiz!

4.Maç

İlk kurbanımız Hollanda oldu. Hollanda karşısında iyi futbol ile işini bitirdik ve ellerine Türk lokumu verip evlerine yolladık.

5.Maç

Bu maçta zorlanacağımı düşünmeden çıktım ve düşündüğüm gibi oldu. Kolay bir maç oldu ve hak ettiğimiz 3 puanı alıp evimize dönüyoruz.

Grubumuz

2 yenilgi almamız kötü oldu fakat telafi edebileceğimize inanıyorum. Bütün maçları kazanırsak eminim çıkarız. Bence bu taktik ile takımı ateşleyecek güce sahibiz nerede olursan ol seninleyiz Türkiye!

Hazırlık Maçları ( Atalay v1 taktiği ile yapıldı )

Litvanya vs Türkiye

Maç 3-0 olduktan sonra gereksiz değişikler yaptım ve çocuklar oynasın dedim. Sağolsunlar rakibimiz çocuklara izin vermedi ve 2 gol birden attı ama olsun sonuçta 3ledik ve gittik. Birde Enes'i 15 yaşında milli yaptım yine iyi )

Portekiz vs Türkiye

Portekiz rakibim ve herkes bu maçtan umutlu haliyle bende ve iyi başladık. CR7 tutalım derken az kalsın babalara geliyordur ki dedik bi dur orda Orta Saha ( Selçuk,Hamit ve Nuri ) sayesinde ölümcül paslarla işlerini bitirip evimize döndük.

Burak 4ledi!

Dünya Sıralaması Açıklandı!

Enes Milli Takımda!

Enes Rekorlara geçti!

Enes ve Tolga mutlu olmuşlar ve bana çicek yollamışlar. Herşey iyi hoşta gül yollama amaçlarını hala çözemedim.

İlk İş Teklfimiz

Teklif iyi ve zorlu bir lig fakat şuanlık takım çalıştırmayı düşünmüyorum. Aklımda sadece milli takım var ve çalıştıtrsam Türkiye'den bir takım olur.