Sayfa 42 / 66 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 1965 sonuç

Konu: İçimizdeki Ternanalılara Irkçılık Yapıyoruz | Türkiye ile Hedef 2038 Dünya Kupası

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

düşmana yapılmaz bu kaleyi bulan şut 5 gol 5 !!1

Barcelona 10 atar die bekliodum danilo martellide 6-0 yenersin şimdi sıkıntı yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ismaelbouzid View Post
    Barcelona 10 atar die bekliodum danilo martellide 6-0 yenersin şimdi sıkıntı yok
    yedek çıkıcaz maça 5-0 dan dönermi ligde 6-0 ımız yok barçayamı atıcaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ŞİMDİ LİGDE SON 3 HAFTA ŞANSIMIZ ÇOK AZ 4 PUAN GERİDEYİZ FİKSTÜRLER VE PUAN DURUMU ŞU ŞEKİLDE

JUVENTUS LAZİOYA 10 ATAR DİĞER 2 MAÇTA 1 BERABERLİK 1 YENİLGİ ALMALIKİ 3TE 3 YAPIP ŞAMPİYON OLALIM Bİ ÜMİT BEKLİCEZ BU SEZON OLMAZSA GELECEK SEZON SERİE A ŞAMPİYONLUĞUNU GARANTİ GÖRÜYORUM.. ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN İYİ PARA GELECEKTİR İYİ TRANSFERLER YAPIP LİGİ GÖĞÜSLERİZ ARTIK..

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Şampiyon olabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Şampiyon olabiliriz.
    çok zor fakat seneye %90 görüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

- Gidelim gidelim buralardan Alessandra.
    Nereye gidicezki..
    - Nereye olursa olsun çok yorgunum.. Babanı atlat 2 hafta tatile gidelim uçsuz bucaksız tenhada kıstırıcam seni..

Hocam 20 sene oldu hala şampiyon luk yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    Hocam 20 sene oldu hala şampiyon luk yok
    Bu sezon kesin oluruz artık..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mantova taraftarları ve yönetime konuşma zamanım geldi galiba. Gözyaşlarımı tutamıyorum doğru burası evim gibi oldu 13 yıldır burada birlikte birçok zorluğun üstesinden geldik. Yıkıldık bazen fakat geri toparlanmak için hiç yılmadık. Bu günü burada bulunan 20 bin mantova taraftarına seslenmek istiyorum öncelikle hepinizi çok seviyorum kötü günlerimizde hep yanımızda oldunuz hakkınızı asla ödeyemem. Bu sezon mantova kulübündeki son senem olacak size söz veriyorum mantova bu sezon şampiyonluk ipini göğüsleyecek ait olduğu yere gelecek tek büyük olacak. Çok yorgunum artık hakkım olmadığı halde italyada sevilemedim bir türlü sevmediler, sevemediler aslında çekemediler bu yükselişimizi. Benim arkamda duran bitek kalbi büyük mantova taraftarları oldu.. Sizden son bir isteğim var bu sezon herzamanki gibi bize sahip çıkın çünkü şampiyonluk yakın çok yakın emeklerimizin karşılığını almak için artık son 360 gün.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İtalya İle neler yaparık

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Pizza yaparık

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Gitme...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Gitme...
    dünya kupasını almak istiyorum italya iyi oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluk parolasıyla başladığımız sezon öncesinde bazı takviyelerle takımı güçlendirmeye çalıştık.

Gelenler ve Gidenler şu şekilde;

Ligde devre arasına dayandık aldığımız sonuçları ve puan durumlarınıda paylaşalım.

İstifa dilekçem odamın çekmecesinde duruyor şuanda mayıs ayını gördüğümüz günlerde şampiyonluk kutlamalarıyla beraber dilekçeyi başkana vermeyi düşünüyorum.

Ayrıca 13 yıldır beraberliğimiz olan başkanın kızıyla son yıllarda takımın üzerine çok düşmemden dolayı ilişkimiz sarsıntıda. İstifa dilekçesini bşakanın ofisine bıraktıktan sonra hatunun yanına gidip artık buralardan gidiyorum meleğim diyerekten bir ayrılık konuşması bile hazırladım biliyorumki gözlerimdeki yaşla hem yıllarımı verdiğim mantovaya hemde sevgilime veda etmenin ne kadar zor olduğunu söylememe gerek yok.

Bu yola başlamadan önce güzel günler yaşayacağımızı fakat birgün aşığı olduğum bu kentten, bu şahane taraftardan gözlerimin yaşla dolup ayrılık vaktininde geleceğini biliyordum.

Az kaldı, Mantova taraftarlarına yıllar önce verdiğim lig şampiyonluğunu armağan edip Danilo Martelli stadının çimlerini öperek ayrılma zamanımıza az kaldı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bütün hikaye istanbuldaki evimde "ne yapacağım ben" sorusuyla başlamıştı. Futbolu çok seviyordum ve profesyonel kariyerimi noktalamış kramponlarımı asmıştım. 2 Yıldır futbolu bırakmış olmamın verdiği boşluğu kelimelerle tarif edemem. Benim antrenör olmam gerekiyordu. Bunu bir şekilde yapmam gerekiyor fakat bu konuda inanılmaz derecede bilgisiz ve tecrübesizdim. Cepte metelik yok tabi antrenörlük lisansı için woswosumu satıp almanyanın yolunu tutmuştum 6 ay boyunca peynir ekmek yemiş açlıktan ölmemek için sokakta çöpten ekmek toplar derecesine gelmiştim futbolu bıraktıktan sonraki boşluktan sigaraya başlamış sigara alacak param olmadığı için sokaktan izmarit toplar olmuştum. Beni rostock sokaklarında görenler "we heinsten görücshe" diyorlardı. Ne anlama geldiğini bilmiyordum çünkü almancam yoktu ingilizcem bile "he go you go" dan ibaretti tabiki. Bütün herşeye futbol aşkımdan katlanıyordum antrenörlük lisansı için 3-5 kuruş eden woswosun parasıyla ancak lisans alım ücretlerini ve kurslarını karşılayabildiğim için çektiğim sefillik diz boyuydu. Lisansı alınca istanbuldaki evime dönmüştüm. Peki bundan sonra ne yapacağım sorularıyla gecelri uykum kaçar hale gelmişti bi gece ansızın kafamda ampul patladı direk telefonu elime alıp ingilterede eski takım arkadaşım Ömer Rızayı aramıştım. Ona dünyanın en iyi menajeri olmak istiyor kendi felsefemi çalıştırdığım takımlara uygulayıp duruşumla herkese örnek bir menajer olmak istiyordum ömere bunları anlattıktan sonra beni apar topar ingiltereyee çağırmıştı. İlk geceden sonra beni maidenhead'a götürüp maidenhead futbol kulübünün başkanıyla tanıştırmıştı. Maidenhead ingiltere amatör liginden bir takımdı başkan bana bu aralar hocasısız ömerde seni bana anlattı ben sana bir şans vermek istiyorum diyerek başlamıştı herşey. Maidenheadda 4 sene tecrübe kazanıp italyaya döndüm Mantova AC kulübü benim planlarımdan haberdardı direk göreve başlamıştık o gün 7 bin kişilik danilo martelli stadında taraftarlara "Mantova takımı serie a şampiyonluğuna ulaşacak" dediğimde bütün taraftarlar şok olmuş bir halde fakat umutlu bana güvendiler beni sevdiler, çok sevdiler sebepsiz yere bana inandıklarına o kadar emindimki bu bana çok büyük özgüven veriyordu. Bugünlere gelebildiysem bu vefalı taraftarlara borçluyum beni ailelerine aldılar sevdiler saydılar italyada sevilmiyordum doğru beni bitek bu ufak şehrin taraftarları bağrına bastılar hertürlü zorlukta arkamda durdular öyle maidenhead başkanı gibi yalandan fasa fiso değildi yani, harbi harbi güvendiler bana bu günleri gördük ve artık misyonumu tamamladım serie a ipini göğüsledik. Bu güzel şehrin, vefalı taraftarların yanında 13 yıl geçirmek hayatımda yaşadığım en güzel duyguları barındıran yıllar oldu.

Mantovadaki bu son günümde son sözlerim olarak şunları söylemek istiyorum ayrıca bu yazı mantova futbol kulübü resmi sitesindende yayınlanacaktır.

ÇAĞRI KORKMAZGÖZ "LARRACUY"

"Anıl Gündüz sadece bir menajer değildi takımının herşeyiyle ilgilenen, oyunculara kardeşçe yaklaşan bir abi gibiydi. 4 Yıldır bana hep güvendiğini söyledi, bana inanan tek insan oydu. Hakkını ödeyemem. Onun yeri doldurulamaz."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

VEFALI ÇALIŞMA ARKADAŞLARIM..

Efsane kariyer oldu süper olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BurcKes01 View Post
    Efsane kariyer oldu süper olmuş
    Sağol dostum okuyanlara en ufak zevk verebildiysem ne mutlu. Ayrıca kariyeri noktalamadım sadece mantovadaki misyonumuz tamamlandı

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Sağol dostum okuyanlara en ufak zevk verebildiysem ne mutlu. Ayrıca kariyeri noktalamadım sadece mantovadaki misyonumuz tamamlandı
    Bitmediyse ne mutlu bize biraz daha zevkli kariyer okuyacağız şanslıyız..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alessandra bugün mantovadaki görevimden istifa ettim meleğim. Artık gidiyorum 13 yıldır birlikteliğimiz var senin yerin bende ayrı biraz uzaklaşayım yine görüşürüz seninle biraz kafamı toplamaya ihtiyacım var.
    - Gidiyorsun öylemi ? Bumuydu yani kendimi kullanışmış...
    Sakın, sakın liseli kız triplerine gireyim deme. 13 yıldır saçlarım beyazladı performansım düştü artık yolda yürüyecek halim kalmadı yaş oldu 40 bana çok gençsin artık yanında yürüyemiyorum.. Biraz zaman ver bana..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alessandra aşkım dünkü konuşma için özür dilerim fakat gerçekten çok yorgunum ee ben düşündümki uzun zamandır tatile çıkamadık gel beraber gidelim biyer buldum 2 hafta herkesten uzaklara gidelim bitanem sana ihtiyacım var..

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

personellere dikkat ettiniz mi kracjar di natale quigrella cech efsaneleri toplamşı daha başka kimler vardı

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Kutlamalar nerde?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    personellere dikkat ettiniz mi kracjar di natale quigrella cech efsaneleri toplamşı daha başka kimler vardı

en itibarlıları bunlardı kaptansız teknede alabora olmak istemediler galiba ayrıca son haftalarda utanmasa ternana şampiyon olacaktı artizler ne çektin be anıl

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Kutlamalar nerde?
    Aslında maçtan sonra taraftarlarımız kutlama yapamadılar çok üzgün bıraktım onları sevinçle üzün bir oldu onlar için en azından son sampdoria maçında tek bir saniye desteğini esirgemeyen taraftarımız.

hocam ağlattın italyayla dünya kupası yapıcan mı yoksa bittimi hocam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    hocam ağlattın italyayla dünya kupası yapıcan mı yoksa bittimi hocam
    Kariyere devam. İtalya ileyola devam dünya kupasını istiyoruz fakat ilgisizlikten dolayı neredeyse dünya kupasına gidemicez

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

YUVAM...
    BEKLE SÜPER LİG..

gidiyonmu ?

Logo paketini nerden indirdin ?

Sayfa 42 / 66 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon

Mesaj Yetkileri