1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Tutoring (Özel Ders) Rehberi

Hybrid View

16-17 yaşında genç bir oyuncuma 31 yaşında bir oyuncudan ders aldırıyorum. Dersi veren kişinin kararlılık değeri 18-19 mu neydi alanın ise 13tü sanırım. Ders oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor ve aradan uzun bir süre geçtikten sonra bitiyor hatta asistan menajerim şu oyuncu şunun engin bilgilerinden yararlandı diyor. Kararlılık özelliğine bakıyorum, son özelliklerin değişimini göster tiki de açık maksimum verimde görünüyor, yemyeşil, ama oyuncumun kararlılık değeri hiç değişmiyor. 13te sabit kalıyor. Sonra başka bir oyuncudan eğitim aldırıyorum, yine yüksek kararlılıklı oyuncu yine aynı şeyler oluyor bu neden olabilir?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hyuga10 View Post
    16-17 yaşında genç bir oyuncuma 31 yaşında bir oyuncudan ders aldırıyorum. Dersi veren kişinin kararlılık değeri 18-19 mu neydi alanın ise 13tü sanırım. Ders oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor ve aradan uzun bir süre geçtikten sonra bitiyor hatta asistan menajerim şu oyuncu şunun engin bilgilerinden yararlandı diyor. Kararlılık özelliğine bakıyorum, son özelliklerin değişimini göster tiki de açık maksimum verimde görünüyor, yemyeşil, ama oyuncumun kararlılık değeri hiç değişmiyor. 13te sabit kalıyor. Sonra başka bir oyuncudan eğitim aldırıyorum, yine yüksek kararlılıklı oyuncu yine aynı şeyler oluyor bu neden olabilir?

Şimdi sizden şunu yapmanızı isteyeceğim.

O oyuncuya gelin,
    Sağ üstten antrenman kısmına gelin,
    Sağdaki oyuncu özelliklerinden sadece kararlılık özelliği seçili olsun, diğerlerini kapatın,
    Gelişim kısmından "Özellikler" in yerine "Grafik" i seçin,
    Alttan üste olan değerler 0 ile 20'yi temsil ediyor...

Kararlılık özelliği düşedebilir ancak hiç değişmemesi olamaz. Yukarıdaki grafikteki gibi yaparsanız 14 değeri ile 13 değeri arasındaki farkı daha rahat görürsünüz. Eğer oyuncunun özelliği 14'e yakınlaşmışsa 14 olacaktır... Ancak daha çok 13'e yakınsa oyuncu özelliklerinde 13 olarak gözükecektir.
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri