@ sentugo asıl demek istediğim ppm çakışması gibi bir şey di
@ sentugo asıl demek istediğim ppm çakışması gibi bir şey di
Öncelikle şunu söyleyeyim...
Bu rehberi okuduktan sonra PPM çakışması gibi bir şey söz konusu olamaz.
Tercihlerin doğru olarak kullanılabilmesi için, rehberde, oyuncunun hangi özelliklerin iyi olması gerektiği yazıyor. Siz de oyuncunuza bir tercih öğretmeden önce bu rehbere bakıp oyuncunuzla karşılaştırırsanız PPM çakışması olmaz.
Örneğin; "Sık sık bitirici paslar dener" tercihi oyun içinde "Oyun Kurucu" olarak görevlendirmediğiniz bir oyuncuda varsa bu tezattır. Görevini yanlış yapmasına sebebiyet verebilir, olumsuz etkiler. Bunu engelleyebilirsiniz...
Yani ben sizin demek istediğinizi anlıyorum. Eğer oyuncunuzun 2 tezat tercihi varsa ve bu durum onun oyununu olumsuz olarak etkiliyorsa ben birisini unutturayım istiyorsunuz.
Oysa ben zaten görev görev o oyuncuda hangi özelliklerin olması gerektiğini paylaştım. Eğer o görevde oynayan oyuncunuzda belirtmediğim bir tercih varsa, o tercih, o göreve tezattır ve unutturabilirsiniz. Tabii tek tek tüm oyuncuları kontrol etmek biraz zaman alıcı olabilir.
Oyun içinde tezat tercihler yok. Yani "Gelişine Şutlar Çeker" ile "Sık sık şutlar çeker" ve "Plase Şut vurur" gibi üç tercihi olan oyuncu her birini yapabilir. Sıkıntı yok. Birbirine girmez.
Sentugo.
kardeşim konunun başında bahsettiğin üzere aslında bu konu kimine göre çok geri planda kalıyor ve önemsenmiyor sen aslında gerçeğin taaa kendisini yazmışsın.kafanı yormuşun allah razı olsun.çoğunun erinipte uğraşmadığı şeyi sunmuşsun.ben bildiğim halde 3 tane eksik sıkıntımı hallettim;tabiki senin bu yazını okuyarak.
esen kal...