Atl. Madrid'in yeni hocası Akyol oldu.
Başkan Enrique Cerezo yaptığı açıklamada eski futbolcuları ve tüm Madrid halkının sevdiği bir ismi göreve getirdikleri için memnun olduklarını her olasılığa karşı 1 senelik bir sözleşme yapıldığını ve yeni hocalarına görevinde başarılar dilediğini belirtti.
Atl. Madrid ilk sezon hedeflerini açıkladı ;
1-Ligde ilk 4 içinde yer alıp Şampiyonlar Ligi bileti almak.
2-Uefa Kupası'nda final
3-İspanya Kupası'nda yarı final
Akyol'dan ilk açıklama ;
1 senelik sözleşmeye imza atan Atl. Madrid'in yeni hocası yaptığı açıklamada bir gün Atl.Madrid'e döneceğini bildiğini söyledi. Ve bu göreve kendisini layık gören tüm taraftarlara ve başkana teşekkür eden Akyol, hedefleri için ise yeterli kadro ve transfer bütçesi olmadığını söyledi. Bu sene olmasa da seneye bu hedefleri gerçekleştirmek istediğini ve takımda kalıcı olmak istediğini söyledi.
Açıklamaları da yaptık. Arkadaşlar başlığı açtığımdan itibaren 1.sezonu bitirip,2.sezona geçtim biraz özet olarak geçmek zorundayım 1.sezonu. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim
Kupon barça dan yatınca dedim bi atl. madrid kariyeri yapayımDediğiniz gibi çok çirkef bi takım oldu Simeone'nin büyük etkisi var, kötü izleri silmeye geldik
Teşekkür ederim.
Maalesef geçen seneki kadrosuyla oynamak durumundayım hem bu fm 13 de ilk düzenli kariyerim olacak bakalım neler hatırlıyoruz
Teşekkürler
Teşekkürler ilk sezonu bitirdim ben biraz hızlı hızlı geçmek durumundayım. Arda'dan ne yazık ki istediğim verimi alamadım bi türlü
İnşallah iyi bir kariyer olur teşekkür ederim![]()