Teşekkür ederim beyler. İnşallah sizlerle efsanevi bir Milan kadrosu oluştururuz.
Kadromuz

Kadromuz derin fakat forvet bolluğumuz var. Normalde çift forvete dönük oynamayı sevmeyen birisiyim fakat hazırlık maçlarına göre tek forvet veya çift forvet olarak oynamaya karar vereceğim fakat aklımda tek fovet ve onun arkadasın efsane oyuncumuz Kaka'yı koymak istiyorum ama hazırlık maçında herşey belli olacak.

Genel Bilgi

Basın Toplantısından Bir Kare

Söylediğim gibi taraftarımıza uçuk vaadler bulunmuyorum aksine gelecekteki pozisyonumuzu ve külübün geleceğini gösteriyorum. Külüp borcu olarak baya yükün altındayız. Transferde fazla bir imkanımız yok onun için nokta transferler ile yapmamız gerek

Mali Durum

Mali Durum olarak iyi gözüküyoruz fakat bu her an eksiğe düşebilir. Bunu dengede tutup maaşları abartmadan, yüksek fiyatta oyuncu almadan kaçmamız lazım. Bizim işimiz genç yeteneklere dönük oynayıp gelecek yıldızları toplayıp iyi fiyata satmamız gerekiyor. Hedefimiz lig şampiyonluğu fakat bunun acelesi yok. Elbet eze eze ve kıra kıra şampiyon olacağız!

Borç Ödeme Başlıyor

Bu kadar yüklü bir krediyi bitirirsek çok iyi olur fakat bunun için kafadan bi 20-30 senemiz daha var.

Hazırlık Kampımız

1. Maçımız

Hazırlık maçlarını hiçbir zaman önemsemedim sadece oyuncu deneme ve taktik deneme olarak görüyorum. Bu maçlarda'da taktik ve oyuncu denicem. Buda ilk taktiğimiz ve kolay hatta basit rakibimize karşı farklı 11'ler ( 1. Devre ve 2. Devre ) ile iyi bir skor elde ettik.

2. Maçımız

Defansımızdaki uyuşmamazlığı bu maçta gördük. Kale ve Defans bölgesinde bu sene baya çekeceğimizi tahmin ediyorum.

3. Maçımız

Farklı bir taktik denedik ve çift forvet olmamıza rağmen top çeviremedik ve bitirici vuruşlarımızı yapamadık. Bence bizim takıma çift forvet yaramıyor.

4. Maçımız

Tekrar'dan Çift forvete döndüm ve yenildik. Oynanasak bile bitirici vuruşları yapamadık. Rakibimiz 3 golüde frikikten enfes attılar. Haklarını vermek lazım ve 3 golde mükemmeldi bence.

1.Maç

Taktiksel hata dedikleri bu olsa gerek! Öyle bir hata yaptım ki bunun bedelini ağır ödedim. Tekli forvete dönüp Kaka'yı serbest oynatıp hucumsal olarak oyunu egale etmeyi düşündüm fakat beklediğim şey olmadı ve rakibimiz bizi egale ederek oyunu 3-0 gibi skor ile kazandı!

2. Maç

2. Maça ise tamamiyle benim önceden belirlediğim ve paylaştığım Taktik Bozan v1 taktiği ile çıktım ve iyi başladık asıl ama gol atamadık. Gol yememiz ile takım açıldı ve 3 gol bulduk fakat 4 ve 5. golü bulamadık ve elendik. Avrupa kupasında yolumuza devam edeceğiz inşallah

Efsanevi Oyuncumuz Sakatlandı!