1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Beşiktaş ve Fenerbahçe nasıl yansıtılacak?

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by zazanas View Post
    Sezon başı transfer bütçelerine söyleyecek söz yok . Açıklama çok basit. Ama şunu merak ediyorum . Türkiye'de hiçbir klüp sezon öncesi transfer bütçelerini açıklamıyorlar. Örnek vermek gerekirse bu sene Galatasaray yabancı kısıtlaması olmasa Bruma haricinde başka yabancı transferleri daha yapacaktı ve bununla paralel transfer harcamaları artacaktı. Bunu sene başında nasıl ayarlıyorsunuz ? Bu sene Galatasaray 'ın yaptığı transferler aşağıda ,
    Tutarlar KAP ' tan alınmıştır.

Bruma 10.000.000 €
    Melo 3.750.000 €
    Umut 2.700.000 €
    Chedjou 6.300.000 €
    olmak üzere toplam 22.750.000 € luk transfer harcaması yaptı. Dediğim gibi yabancı kuralı olmasa en azından Carlinhos'u da renklerine bağlayacaktı. Bu durumda Galatasaray'ın kalan bütçesini nasıl belirliyorsunuz ?
    İyi güzel de kardeşim Galatasaray bu 22 milyon 750 bin euroluk transfer harcamasının hepsini peşin mi ödedi ? Oyunda gözüken kalan transfer bütçesi ellerinde bulunan nakit para anlamına geliyor ki çoğu takımda nakit para sıkıntısı var. Ama taksitlendirerek aynı oyunda olduğu gibi gerçekte de transfer yapabilir birçok takım.

Dostum benim demek istediğim o değil sezon başı bütçesini nasıl belirliyor araştırmacılar o . Yoksa ben de biliyorum peşin yapmadıklarını . Ama şu da var ki Galatasaray Ünal Aysal dönemiyle birlikte transferde ciddi anlamda harcama yapıyor ve bu 3. transfer sezonuydu yani artık taksitler de birikiyor . 3 taksitle bonservis ödese bu sene ilk senenin bedellerini ödüyor. yani transfer bütçesini oyun 2. senesinde gelir gider hesabına göre belirliyor ama ilk sene yapımcılar nasıl belirliyor onu merak ediyorum .

Mesaj Yetkileri