Teşekkür ederim beyler. Taktiksel sıkıntılarımız vardı fakat bunu çözdük diye umuyorum.
1. Maç
2.Maç
3.Maç
4.Maç
5.Maç
6.Maç
İlk maçımız zorlu olmasına rağmen iyi bir skor ile kazandık ve lige iyi başladık. Fakat ard arda hak etmediğimiz futbol ile hak etmediğimiz puan kayıpları yaşadık. Hal böyle olunca hemen toparlanma sürecine girdik ve 2 oyuncu ile kadromuzu güçlendirdik. Takım oyununu ön plana çıkartıp bek ve kanatları kullanarak ataklarımızı dahada tehlikeli yapmaya karar verdik ve takım ile toplantıdan sonra yukarı doğru bi ivme oluştu ve bu ivmeyi devam ettirmek istiyoruz.
1. Maç
2.Maç
3.Maç
Avrupa'da kötü başladık fakat erken toparladık. Takım yorgun iken böyle zorlu bir maça çıkınca haliyle belli bir dakikadan sonra mücadele etmeyi bırakıp izleyen taraf olduk fakat iyi iyiyiz ve bu sene Avrupa liginde en kötü bi yarı final düşünüyoruz!
Transferler
Fraser Forster
Kaleci olarak 2 tane kalecimiz var ve yaşları 35 ile 30 yaşında ve performanslarına fazla güvenmiyorum belki Abbiati iş yapar ama sakatlanır filan diye ucuza Forster'i kadromuza kattık.
Nicolás Otamendi
Takımımız çok iyi fakat defansta baya açığımız var. Neste ve Stam'dan sonra tam olarak iyi bir çift oluşturamadılar ve bunu Mexes ( Zapata ) ve Otamendi ile çözmeyi umuyorum.
Transfer Geçmişi
Kasayı Boşaltacakmış!
Ben sattığım oyuncuların değeri kadarıyla transfer yaptım fakat gelin görün ki haberler beni nasıl tanıtıyor oldu mu şimdi bu ? Soruyorum size beyler