Dün gece biraz ayarı kaçırmışım ve birazcık(!) oynamışım. Hal böyle olunca paylaşayım dedim.

7. Hafta

8. Hafta

9. Hafta

10. Hafta

11. Hafta

12. Hafta

13. Hafta

14. Hafta

15. Hafta

16. Hafta

Puan Durumu

Takım Verileri

Oyuncu Verileri

Kötü bir gidişin ardından toparlamak güzel fakat beklenmedik yenilgiler yine oldu. Kanatlarımda sorun olduğu aşikâr Robinho'dan istediğim verimi alamıyorum malesef diğer kanat oyuncum El Shaarawy'ın gelişmesi lazım onun için zamanı ihtiyacı var ve antreman ile desteklemem gerek. Robinho ile Pazzini satılık listesinde onlardan gelen para ile iyi bir kanat oyuncusu alabilirim.

4.Maç

5.Maç

6.Maç

Puan Tablosu

İlk maçı kaybedince biraz umutsuzluğa düşmüş olabiliriz fakat daha sonra rakiplerimize ezici bir üstünlük kurarak 1. çıkmayı hak ettiğimizi düşünüyorum.

Rakibimiz

Freiburg

Avrupa'da iyi bir çıkış yakaladık ve bunu Final ile süslemek istiyoruz. Rakiplerimiz zorlu fakat imkansız değil. Son maçta yedek ağırlı bir takım ile çıktım ve sonucunda yenildik. Rakibimiz bana göre kolay ve bu turda zorlanacağımı sanmıyorum.

1. Maç

Kupa maçında zorlanmadan rahatlıkla geçtik fakat ilerleyen turlarda yaptığımız hatalardan ders alıp açıklarımızı kapatmazsak kritik goller yiyip elenebiliriz.

Başkan'dan Bir Jest!

Bu para ilaç gibi geldi diyebilirim. Böyle paralara ihtiyacımız var başkan