Evet arkadaşlar FM 2013'ün benim için son kariyeri ile karşısınızdayım.Bu kariyerde bilindik oyuncular almayı düşünmüyorum sistem olarak ise bu seride daha önce hiç kullanmadığım 3 ofansif orta sahalı 4-2-3-1 deep kullanacağım.
Evet arkadaşlar FM 2013'ün benim için son kariyeri ile karşısınızdayım.Bu kariyerde bilindik oyuncular almayı düşünmüyorum sistem olarak ise bu seride daha önce hiç kullanmadığım 3 ofansif orta sahalı 4-2-3-1 deep kullanacağım.
Last edited by wladcas : 06.Eylül.2013 at 21:54
Onaylandı,Başarılar kanka.![]()
Başarılar kariyeriniz onaylanmıştır
Edit : Burak benden tez davrandı![]()
Defansa aranan kanı bulduk.Kafa toplarında da çok canlar yakar bu.
Videosu da var izlemek isteyene ;
[YOUTUBE="uO7Fk891GTU"]Zarko Markovic [/YOUTUBE]
Bedavaya kapabilirsin hocamMaaşı çok ama çok uygun.
Markovic'de Lozano'da çok iyi.![]()
Başarılar![]()
Kariyer sahibi çok iyi transferler yaptığı için konu Kapatılmıştır![]()
Başarılar![]()
Teşekkürler.Daha iyileri de var fakat hem gelmek istemiyorlar hem de malum yabancı sınırlaması.
Teşekkürler.
Takım Karabük olmasa neler alacaz birde onu düşün sen. Neyse şaka bir yana beğenmene sevindim
Teşekkürler![]()
Transfer Geçmişi;
Noktaladık gibi duruyor şimdilik transferi fakat hiç belli olmaz.
Bomba stoperimiz.Çin Seddi yapacaz defans hattını seneye bir isim daha var gözüme kestirdim
Yerli rotasyonu amacıyla kiraladık.Belki de bütün sezon öyle boş boş oturacak ama ileride kadromuza katabiliriz genç ve yetenekli bir oyuncu kendisi.
Sol bekte İshak'ın yedeği olacak şimdilik.Ama bizde iyi oynayan formayı kapar öyle torpil yok hem baskı olur İshak'a da
Defansif orta sahada yedek oyuncu bulunmaması nedeniyle kadroya kattık.Dönüşümlü olarak forma giyecektir diğer oyunculara da bağlı olarak tabi kendi mevkisindeki.
20 gün boyunca oyuncuya teklif yaptık durmadan da pazarlık etti kulübü daha sonra baktım sözleşmesi bitecek kulübü az daha oyaladım ve sonra teklifi iptal et butonuna basıp imzala dedim devre arası bizlerle yoksa 1m bayılacaktık valla şu adama
Hedefimiz;
2m serbest kalma bedeli var kadroya katabiliriz profili beğendim fakat sadece santrafor oynaması sıkıntı yapıyor keşke azıcık forvet arkası yada kanat yeteneği de olaydı.Sizlerin de yorumunu bekliyorum bu oyuncu hakkında
Yabancı sayısına göre azsa al![]()
Transferler güzel.
Güzel transfer.
markovic ayıboğan gibi adam ama liderliği 2 çok ilginç![]()
Markovic ve Judivan transferleri çok iyi
Judivan çok çok iyi transfer olmuş![]()
Başarılar. Yabancı transferleri çok iyi ama yerlileri beğenmedim. Mabiala'nın profili atabilir misin?
Judivan'ı çok beğendim,alman iyi olmuş. Bende kendi takımıma almıştım 13 maçta 21 golü vardı devre arasında almıştım sanırsam.
Teşekkürler.
Evet Markovic çok fena duruyor özellikle fizikseli,olsun liderlik yapacak başka adam buluruz biz de
Teşekkürler Halil hocam
Teşekkürler.Sene sonu gelince iyi işler yapar umarım 2.sezonda.
Teşekkürler.Yerli olarak paramız yoktu ikisi de rotasyon oyuncusu zaten Kerem Can'ı daha önce de denemiştim profili pek iyi değil ama tam görev adamı.Merter ise arada bir girer dediğim gibi sakatlık,ceza,formsuzluk,yorgunluk gibi durumlarda.Ama biliyorsun zaten yerliler için kapıyı yüksekten açıyorlar.Asıl transferleri 2.sezon yapacağım.Mabiala'nın profilini oyuna girdiğim gibi atacağım akşam bir arada vakit bulup girerim.Aslında iyiydi de stoperde zaten 2 yabancıya sahiptim bari yedekte oturup maaş alacağına gitsin diye düşündüm.
Teşekkürler.İyiymiş sizde de hangi lig/takım'da atmıştı acaba
Arkadaşlar dediğim gibi transfer sezonunu noktaladık.Lige ise akşam 9 gibi falan başlayabilirim tahminen müsait olunca.
Kolay takımlarla oynadık güzel bir hazırlık kampı geçirdik.
Biraz daha dikine futbol oynuyoruz topa hakim olmaktan çok bu da hızlı çıkmamız ve daha çok gol şansı bulmamıza sebep oluyor.Buna rağmen ilk maçta oyuncularım çok beceriksizdi 6/20 isabetli şut attık yüzdeye vurunca %30 gibi utanç verici bir rakam ortaya çıkıyor.Zamanla düzeleceğiz ama,umarım yani
Rize maçı çok iyi.![]()
Çok güzel gidiyoruz![]()
Eskişehir galibiyeti çok iyi.
Lige güzel başlamışsın Es es galibiyetinden sonra fikstürde rahat